logo

Dell, Latitude Ticari Cihazlar Serisini Tanıttı

mh_dell_latitude

Dell, kurumsal müşterilerin talep ettiği güvenlik, yönetilebilirlik ve güvenilirlik özelliklerini, estetik bir tasarım, InfinityEdge ekran ile birleştiren Latitude ticari cihazlar serisini tanıttı. Tüketicilerin ilgi gösterdiği XPS serisinden ilham alan yeni Latitude serisi, şirket tarihindeki en kapsamlı ticari ürün tasarımını oluşturuyor. Yeni ürün serisi Dell’in günümüzün mobil iş dünyası profesyonellerine çözüm sunmak ve etkilemek üzere tasarlanmış bulunuyor.

Dell EMEA Kurumsal Ürünler Pazarlama Müdürü Burak Ereren “Latitude ürünleri 20 yılı aşkın bir süredir rakipsiz güvenlik, yönetilebilirlik, güvenilirlik ve destek özellikleri ile tüm dünyadaki ticari müşterilerin önde gelen tercihi oldu. Yeni Latitude serisi ile BT biriminin güvenlik ve yönetilebilirlik gerekliliklerinden ödün vermeksizin en popüler tüketici ürünlerinin çoğundan daha ince, daha hafif ve daha becerikli olduğu için çalışanların da arzu edeceği ticari cihazları sunuyoruz. Yenilenen bu eşsiz kurumsal ürün ailesi, Türkiye’deki kurumlarla 2016’nın ilk aylarında buluşacak” dedi.

Latitude 13 7000, Latitude 12 7000, Latitude 11 5000: Etkileyici özellikler

Latitude portföyü; üst düzey kurumsal güvenlik, yönetilebilirlik ve güvenilirlik fikrine dayanıyor. Tüm Latitude 3000, 5000 ve 7000 serileri ince ve hafif tasarımlar, mükemmel verimlilik ve güçlü işlem seçenekleri ile tamamen yenilendi. Dell, XPS serisinden tasarım ipuçları alarak kurumsal serisini yükseltti. Latitude 13 7000 Serisi Ultrabook, Latitude 12 7000 Serisi 2’si 1 Arada ve Latitude 11 5000 Serisi 2’si 1 Arada, günümüzün hızlı tempolu ve zorlu iş ortamlarında ihtiyaç duyulan yüksek performansı sunarken BT’nin talep ettiği önemli temellere dayanıyor.

Dell Latitude 13 7000 Serisi Ultrabook’un öne çıkan özellikleri şu şekilde sıralanıyor:

– Uzay aracı ve havacılık endüstrisi gibi uygulamalarda yer alan malzemelerle, katmanlar halinde tek yönlü 40 ton karbon lifi kullanılarak üretilen Latitude 13, çekici görüntüsünü korurken ağır iş kullanımının zorluklarına da dayanabiliyor. Dünyanın ilk InfinityEdge ekranlı ticari sınıf Ultrabook ürününde ekranın kenarındaki ultra ince çerçeve de sunumlar, belgeler ve videolar için keyifli ve seçkin bir görüntüleme deneyimi yaratıyor. Bunlara ek olarak Latitude 13; istasyon, güç, video, ses ve veri için tek bir kabloya olanak tanıyan endüstri standardı USB Tip-C içeriyor. Aynı zamanda USB 3.0’dan 8 kat daha hızlı veri transferi için Thunderbolt 3 içermesi, nihai kullanıcıların aynı anda iki 4K ekrana güç vermesine olanak tanıyor.  Hareket halindeki çalışanlar için mükemmel bir seçim olan dizüstü bilgisayar, uzatılmış bir pil ömrü ve akıllı kart okuyucu, parmak izi okuyucu, RFID okuyucu ve güvenlik ve şifreleme yazılımlarının da aralarında bulunduğu gelişmiş güvenlik özellikleri sunuyor.

– Mobil profesyoneller için tasarlanan Dell Latitude 12 7000 Serisi 2’si 1 Arada, var olan en hafif 12,5 inçlik 2’si 1 arada olmanın yanı sıra performans ve tasarımda bir dizüstü bilgisayarın tüm işlevselliğinin kolayca bir tablete dönüşmesini isteyenlerin her ikisinden de yararlanmasını sağlıyor. Tasarımıyla öne çıkan cihazda hantal mandallar, kilitler veya ayar pinleri bulunmuyor. Onların yerine mıknatıslar kullanarak maksimum esneklik ve üretkenlik için kolaylıkla çeşitli kullanım modlarına geçiş yapıyor. Dell Latitude 12 İnce Klavye, zahmetsiz yazma için arkadan aydınlatmalı tuşlarıyla tam boy, hafif ve doğru aralıklı olmasının yanı sıra çok çeşitli izleme açıları sunuyor. Bunlara ek olarak Dell Latitude 12 Birinci Sınıf Klavye, tek elle tablete bağlanıyor ve yüksek hassasiyetli, hareket algılamalı dokunmatik yüzey ile fare imleci kontrolü ve arkadan aydınlatmalı tuşlar içeriyor. İnce 8mm ekran, sertleştirilmiş Corning Gorilla Cam NBT ve magnezyum tek gövde yapısı ile ve 4K UltraSharp UHD dokunmatik ekranlı tek ticari 2’si 1 arada olma özelliğiyle dikkat çekiyor.

– Dell Latitude 11 5000 Serisi 2’si 1 Arada, güvenlik ve yönetilebilirlik özellikleri ile ince ve hafif 10,8 inç ticari sınıf 2’si 1 arada olma özelliği taşıyor. Hafif magnezyum ve sertleştirilmiş cam gibi güzel, birinci sınıf materyaller ile tasarlanmış Latitude 11, her iş dünyası profesyonelinin zevkine uygun cihazlar sunuyor. Sadece 700 gram ağırlıktan başlayan 2’si 1 aradalar, güçlü kalemi ile tablet ve dizüstü modları arasında sorunsuz geçiş sağlayan basit, taşınabilir bir cihaz. BT ve iş dünyası profesyonellerine kapsamlı şifreleme, gelişmiş kimlik doğrulama, kötü amaçlı yazılım önleme ve otomatik ve kolay sistem kurma, izleme ve güncelleme de dahil olmak üzere aynı sağlam güvenlik ve yönetilebilirlik becerilerini sunuyor.

Etiketler: » » » »
Share
2345 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+8 = ?