logo

Dell Venue 8 7000 Serisi Hollywood Yıldızı Oluyor

mh_dell_intell_tablet

Dell, dünyanın en uzun süreli markalı içerik dizisi olma özelliğini taşıyan “Inside Films” serisinin son sosyal filmi “What Lives Inside”da yer almak üzere Intel ile çarpıcı bir işbirliğine imza attı.

Söz konusu işbirliği doğrultusunda Intel RealSense kamerası ve Intel Atom işlemcisiyle dünyanın en ince tableti unvanına sahip Dell Venue 8 7000 serisinin boy göstereceği ve yönetmenliğini iki Oscar ödülüne sahip ve en son Malefiz’i yöneten Robert Stromberg’ün yapacağı filmin oyuncu kadrosunda Colin Hanks, J.K. Simmons ve Catherine O’Hara yer alıyor. 25 Mart 2015 tarihinde izleyiciyle buluşacak olan dizinin yeni bölümü, dört hafta boyunca sadece Hulu üzerinden yayınlanırken, 6 Mayıs’tan itibaren tüm bölümlere WhatLivesInside.com ve YouTube’tan erişim sağlanabilecek.

İzleyicilere yapıma dahil olma fırsatı sunulacak

Her bölümde yeni bir sosyal hareketi ele alan dizi, gerilim, aşk ve bilim kurgunun ardından şimdi de izleyicinin karşısına fantastik film türüyle çıkmaya hazırlanıyor. Bu yılki filmin en çarpıcı özelliği dileyen herkese karakter skeçleri ve çizimleriyle film kurgusuna ortak olma fırsatı sunması. 9 Mart’a kadar www.WhatLivesInside.com sitesi aracılığıyla gönderilecek çizimler arasından bizzat Stromberg tarafından seçilenler filmde kullanılacak.

Dell, film kahramanına yolculuğu boyunca eşlik ediyor

Film, çocuklara yönelik yaratıcı çalışmalarıyla ün kazanmış bir kukla oynatıcısı olan babasını kaybettikten sonra kendini keşfetme yolcuğuna çıkan Taylor’ın (Hanks) hikayesini anlatıyor. Babasının kaybından sonra onun yaratıcı dünyasının gizemlerini keşfeden Taylor’ın, çok geçmeden kendi yaratıcılığını ortaya çıkaracak bir maceraya atıldığı filmde en önemli rollerden birini de Intel destekli, Intel RealSense kameralı Dell Venue 8 7000 Serisi tabletler üstleniyor. Taylor’a yolculuğunun her aşamasında eşlik ederek yaratıcılığının ortaya çıkmasına yardımcı olan kusursuz bir cihaz olarak görüntüleme deneyimine entegre edilen ürün, benzersiz özellikleriyle Taylor’ın içindeki etkileyici sanatçının ortaya çıkmasına aracılık ediyor. Dört milyonun üzerinde pikseliyle göz alan tabletin organik OLED kenardan kenara infinity (sonsuzluk) ekranının performansı, Taylor’ın çalışmalarındaki zengin ve doymuş renklerle gözler önüne seriliyor.

Tablet, Intel RealSense Snapshot teknolojisini entegre etmesiyle de bir ilke imza atıyor. Bu teknoloji, çekilen her fotoğrafın derinlemesine haritasını sunarak, Taylor’ın yolculuğu sırasında anlık ölçümler yapmasına olanak sağlıyor.

Filmin yönetmeni Stromberg “Bu hikaye benim için kişisel bir yolculuğa dönüştü. Hollywood dünyasında çalışan bir baba olarak, filmdeki babanın karşılaştığı zorlukları anlayabiliyorum. Bu da karakterlerin gelişimi açısından filmi benim için oldukça heyecanlı kılıyor. Sosyal bir filmin yönetmen koltuğunda oturmak da benim için çok heyecan verici ve her gün meraklıları filme nasıl daha fazla dahil edebileceğimi düşünüyorum. Bu benzersiz format, duygusal ve fantastik öğeleri bir araya getirerek oldukça kişisel bir şey yaratmamıza olanak sağlayacak” diyor.

Dell Kuzey Amerika Pazarlama Departmanı, Tüketici ve Küçük İşletme Yetkili Müdürü Marissa Tarleton “Dell’in yenilik tutkusu, ‘What Lives Inside’ objektifiyle çarpıcı bir şekilde hayat buluyor. Bu projede Intel ile çalışmak, tüketicilere ilham vermeye, eski ve yeni sosyal film meraklıları arasında yaratıcılığı geliştirmeye devam etmemize olanak sağlıyor. Ürünlerimiz her zaman yenilikte öncü oldu. Şimdi de ‘Inside Films’ serisiyle, ürünleri tüketicilere pazarlama konusunda benzersiz bir yaklaşım sunuyoruz” dedi.

Intel Ortak Pazarlama Başkan Yardımcısı Doug Parker ise “Bu sosyal film, Intel RealSense teknolojisini Dell Venue 8 7000 serisi aracılığıyla sergilemek için ilgi çekici ve benzersiz bir yol” dedi.

Dördüncü yılına giren ve önceki filmlerde Harvey Keitel, Emmy Rossum ve Topher Grace gibi Hollywood yıldızlarına yer veren film serileri, dünya genelinde 200 milyonu aşkın izleyicinin yanı sıra Emmy ve Cannes komitelerinin de beğenisini kazandı.

www.WhatLivesInside.com veya www.Facebook.com/insidefilms siteleri üzerinden gönderdikleri karakter skeçleriyle filmde yer alma şansı yakalayabilecek olan sosyal film meraklıları, yönetmenin videosunu ve sahne arkası videosunu da izleme olanağı bulabilir.

Etiketler: » » » » » » » »
Share
2663 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+7 = ?