logo

Zorlu Şartlar İçin Geliştirilen Dell Rugged Ailesi Türkiye’de

mh_dell_rugged_ailesi

Dell, dayanıklı ürün sınıfı Rugged ürün ailesinini Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturdu. Dell Latitude 12 Rugged Extreme ve Dell Latitude 14 Rugged Extreme dizüstü bilgisayarlar en zor ortamlarda dahi en iyi performansı Microsoft Windows 10 ile birlikte sunuyor.

Toz, rutubet, düşme, sallantı, aşırı hava durumları ve kullanıcıların önüne çıkan zorlayıcı tüm koşullara özel olarak üretilen Dell Latitude Rugged Extreme çözümleri, askeri hizmetlerde, kamu güvenliğinde, üretimde ve benzeri alanlarda tercih ediliyor. Bağımsız test kuruluşları tarafından düşme, hava girişinden koruma, emisyon ve yanıcı materyal bulundurma konularından sertifikalar alan Latitude Rugged ailesi ürünleri, olabilecek tüm gerçek hayatta karşılaşılan senaryolara karşı özel olarak geliştirildi.

Darbe önleyici ultrapolimer, güçlendirilmiş magnezyum bileşeni gibi materyallerden oluşan yapısıyla Dell Latitude Rugged ailesi, aşırı sıcak hava koşullarına karşı geliştirilen dördüncü nesil QuadCool termal yönetim özelliğini sunuyor.

Tüm Dell Latitude Rugged Extreme ailesinde bulunan özellikler

– Dış sahaya uyumlu görüş açısıyla doğrudan güneş ışığına maruz kalsa bile net görünüm ve yansımasız ekran

– Dirençli çoklu dokunmatik ekranı bulunan Latitude 12 Rugged Extreme, en kalın eldivenlerle bile kullanılabiliyor

– Dayanıklı ürünler endüstrisinin ilk dönebilen ekranı bulunan Latitude 12 Rugged Extreme, ayrıca bir tablet ihtiyacını ortadan kaldırıyor

– Kişiselleştirilebilen “RGB” aydınlatmalı klavye ile herhangi bir ışıklı ortamda çalışmak mümkünken, “anında gizle” modu ile istenmeyen veri paylaşımının önüne geçiyor

– 16 GB’a kadar artırılabilen bellek ve 512 GB SSD depolama özellikleri

– Latitude 12 Rugged Extreme’de bulunan 8 megapiksellik alt kamerada flaş bulunuyor

– Microsoft, Windows 10 ile gelişen çoklu işlem performansıyla daha hızlı ve daha güvenli bir kişisel bilgisayar sunuyor.

Latitude 12 Rugged Extreme 8,5 saat pil ömrü sunarken, Latitude 14 Rugged Extreme 14 saate kadar kullanım ömrü yaratıyor. Beşinci nesil Intel işlemciler yer alan Latitude 14 SSD depolama ve grafik seçenekleriyle kullanıcıların beğenisine sunuluyor. Her üründe gelişmiş kablosuz bağlantı seçenekleri içerisinde mobil geniş bant ve dahili GPS imkanı veriliyor.

Dell Veri Koruma I Şifreleme ve ControlVault gelişmiş kimlikleme, FIPS 140-2 uyumlu Trusted Platform Module (TPM1.2) ve Dell’in eşsiz servis ve destek seçenekleri en beklenmedik anlarda bile BT ekiplerinin müdahalesine gerek olmadan veri güvenliğini sağlıyor.

Dell EMEA Kurumsal Ürünler Pazarlama Müdürü Burak Ereren “Endüstrinin en özel tasarımlarını ve inovatif çözümlerini Latitude 12 ve 14 Rugged Extreme ailesi ile birlikte sunuyoruz. Rugged Extreme ailesi ve Dell’in güvenlik, yönetilebilirlik ve sürdürülebilir çözümleri konusundaki tecrübesi, yönetim kurulu odalarından en zorlu koşullara doğrudan geçiş yapılabilecek eşsiz bir seri yaratma şansı doğurdu. Microsoft Windows 10 Pro işletim sisteminin güvenlik alanındaki yetkinlikleri de Latitude Rugged ailesi ile mükemmel bir uyum sağlıyor. Bu eşsiz serinin Türkiye’deki kurumlar ve kullanıcılarla buluşmasının heyecanını yaşıyoruz” dedi.

www.dell.com

Etiketler: » » »
Share
2514 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+2 = ?