logo

Deloitte Türkiye’de Yedi Yeni Ortak

Deloitte, bünyesinde farklı hizmet alanlarında görev yapan altı tecrübeli direktörünü ortak olarak atadı. Yeni atamalar doğrultusunda Alper Alkan (Finansal Danışmanlık), Aykut Koltuk (Risk Danışmanlığı), Barbaros Yeşin, Dilek Haytoğlu Korkmaz ve İlke İlter (Vergi) ve Mehmet Erol (Denetim) yeni dönemde ortak olarak görev alacak.

Deloitte ayrıca Finansal Danışmanlık ekibini güçlendirmek amacıyla finansal yapılandırma hizmetleri alanında uzman olan Hasan Nazikoğlu’nu ortak olarak bünyesine kattı.

Alper Alkan (Finansal Danışmanlık Ortağı)

Deloitte Türkiye’ye 2016 yılında katılan Alper Alkan, finansal hizmetler, perakende, hizmet ve üretim olmak üzere farklı endüstrilerde faaliyet gösteren birçok yerli ve uluslararası kuruluşun değerleme çalışmalarında görev aldı. Aynı zamanda yerel mahkeme ve uluslararası tahkimlerde finansal bilirkişi raporunun hazırlanmasında çalıştı. Alkan’ın, ODTÜ İşletme Bölümü’nden lisans ve Boğaziçi Üniversitesi’nden İktisat yüksek lisans dereceleri var. Sermaye Piyasası Faaliyetleri Düzey 3 Lisansına ve CFA (Chartered Financial Analyst) unvanına sahip olan Alkan, Haziran 2015’ten itibaren CFA Society Istanbul Derneği’nin de yönetim kurulu üyesi.

Aykut Koltuk (Risk Danışmanlığı Ortağı)

2010 yılında siber güvenlik alanında profesyonel iş hayatına başlayan Aykut Koltuk, 2011 yılından beri Deloitte Türkiye Risk Danışmanlığı bölümünde enerji, finans, telekom, otomotiv, teknoloji sektörleri başta olmak üzere birçok yerel ve küresel firmaya siber güvenlik alanında hizmet veriyor. İstanbul Kültür Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Koltuk’un uzmanlık alanları arasında offensive security, red team, olay müdahale, veri güvenliği, güvenlik mimarisi, güvenli uygulama geliştirme gibi servisler yer alıyor.

Barbaros Yeşin (Vergi Hizmetleri Ortağı)

Deloitte Türkiye vergi bölümüne 2004 yılında katılan Barbaros Yeşin, görevine 2010 yılında Hollanda Rotterdam ofisinde devam etti. Kariyerinin ilk yıllarında kurumlar vergisi ve tam tasdik denetimi, KDV iadesi, yatırım teşviki, şirket satın alma ve birleşmelerinde uzmanlaştı ve çok uluslu firmalara hizmet verdi. İlerleyen yıllarda da uluslararası görevlendirmeler, çifte vergiyi önleme anlaşmaları, yabancı çalışanların çalışma izinleri, hisse planları ve finansal enstrümanların vergilendirmesi üzerine kariyerini sürdürdü. Ayrıca Türk firmaların yurtdışına açılımları sırasındaki insan kaynakları planlaması ve bu kişilerin gelir vergisi ile sosyal güvenlik konuları da hizmetleri arasında. İstanbul Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası ve Türkiye Bağımsız Denetçiler Birliği’ne üye olan Barbaros Yeşin, ayrıca Deloitte Türkiye bünyesinde Tüketici Ürünleri Sektör Liderliği görevini de sürdürüyor.

Dilek Haytoğlu Korkmaz (Süreç Yönetim Çözümleri Ortağı)

Deloitte Türkiye’ye 2010 yılında katılan Dilek Haytoğlu Korkmaz, Süreç Yönetim Çözümleri (Business Process Solutions) bölümünde asistan olarak göreve başladı. Korkmaz, başta enerji ve teknoloji olmak üzere farklı sektördeki çok uluslu şirketlerin Kurumsal Kaynak Planlaması uygulama ve lokalizasyonu, CFO destek, konversiyon ve bütçe raporlaması konularında deneyim sahibi. Uzmanlığı Uluslararası Finans ve Muhasebe olan Korkmaz, Robotik Süreç Otomasyonu (RSO) ekibinin de üyesi olarak; Deloitte ve müşterilerin robotik süreç çözümlerinin tanımı, dizaynı ve geliştirilmesinden sorumlu.

İlke İlter (Süreç Yönetim Çözümleri Ortağı)

Deloitte Türkiye’ye 2007 yılında katılan İlke İlter, 16 yıllık profesyonel kariyerinde başta tüketici ürünleri, enerji ve sağlık olmak üzere farklı endüstrilerde faaliyet gösteren birçok yerli ve çok uluslu şirketin kuruluş, muhasebe, vergi, raporlama ve sistem kurulum süreçlerinde hizmetler sundu. Ayrıca bir sivil toplum kuruluşunda 3 yıldır mentor olarak görev alıyor. Uludağ Üniversitesi Maliye Bölümü’nden lisans ve İstanbul Ticaret Üniversitesi Muhasebe-Denetim yüksek lisans dereceleri bulunan İlter, ayrıca Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) lisansına sahip.

Mehmet Erol (Denetim Hizmetleri Ortağı)

Deloitte Türkiye’ye 2005 yılında katılan Mehmet Erol, Ankara Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Ekonomi Bölümü’nde lisans ve yüksek lisans yaptı. Deloitte Küresel Değişim Programı kapsamında Eylül 2009-Mart 2011 yılları arasında Deloitte Chicago ofisinde 18 ay süreyle çalıştı. Amerika ve Avrupa kökenli çok uluslu ya da yerli finans kurumları, yerli büyük sanayi grupları, turizm ve filo kiralama gibi sektörlerdeki kuruluşların denetimlerinde görev aldı. Uluslararası Finansal Raporlama Standartları (UFRS) ve Türkiye Muhasebe Standartları (TMS) çerçevesinde Türkiye ve Amerika’da 17 yıllık denetim tecrübesine sahip. Çeşitli finans kuruluşlarına UFRS 9 kapsamında danışmanlık hizmetleri, yine çeşitli firmalara riskten korunma muhasebesi modellemesi, kurulumu, türev değerlemeleri konularında danışmanlık hizmeti ile kamu ve özel kurumlara ilgili konularda teknik eğitimler verdi.

Hasan Fehmi Nazikoğlu (Finansal Yapılandırma Hizmetleri Ortağı)

Deloitte Türkiye’ye 2022 yılında katılan Hasan F. Nazikoğlu, 17 yıllık profesyonel kariyerine denetim hizmetleri vererek başladı. 4 yıllık denetim tecrübesinin ardından şirket satın alma ve birleşmeleri danışmanlığı alanında çalışan Nazikoğlu, 2018 yılından bu yana finansal yapılandırma hizmetleri alanında danışmanlık kariyerine devam ediyor. TED Ankara Koleji mezunu olan Nazikoğlu, Bilkent Üniversitesi İktisat Bölümü’nden lisans derecesine ve Serbest Muhasebeci Mali Müşavir (SMMM) lisansına sahip.

Etiketler: » » » » » » »
Share
566 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+10 = ?