logo

Delphi Technologies, Yeni Arıza Teşhis Cihazı BlueTech VCI’yı Tanıttı

Delphi Technologies, arıza teşhis cihazlarıyla servislerin işlerini daha da kolaylaştırıyor. Bugüne kadar gerçek veriler sunan, son teknoloji ürünü, etkin ve kapsayıcı arıza teşhis çözümlerini servislerle buluşturan şirket, yeni BlueTech VCI ile alanını daha da genişletiyor. Satış sonrası hizmetler pazarını birçok yönden güçlendirmeyi hedefleyen Delphi Technologies, daha sorunsuz ve verimli bir arıza teşhis deneyimi sunmaya yönelik akıllı özellikler içeren BlueTech VCI ile sektör liderliğine oynuyor.

Arıza teşhis cihazı portföyünü BlueTech VCI aracılığıyla daha da büyüten Delphi Technologies, bu sayede özel servislere arıza teşhis sorgulamaları, gerçek veriler ve çok daha fazlasını içeren kapsamlı bir set sunuyor. Yenilikçi ve kolay kullanımlı analiz ünitesi olan BlueTech VCI, tıpkı bir önceki araç iletişim arayüzü (VCI) gibi, özel servislere kendi ihtiyaçlarına uygun arıza teşhis çözümünü bulma konusunda seçim şansı ve esneklik sağlamak üzere sunuluyor. Üretkenliğin maksimuma çıkarılması için daha hızlı tarama süresi, genişletilmiş araç kapsamı, entegre eğitim desteği ve birçok ek işlevi bünyesinde barındıran BlueTech VCI, değişen satış sonrası dünyasının ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyor. Yeni ünite, aynı zamanda Delphi Technologies’in daha temiz bir gelecek adına sürdürülebilirlik çalışmalarının da bir parçasını oluşturuyor. Bu doğrultuda BlueTech VCI, atölye ve servislerin hibrit ve elektrikli araçlara hizmet vermesine, tek bir cihazda hafif ticari ve ağır vasıta araç kapsamı sunmasına ve kritik emisyon standartlarını karşılamasına destek oluyor.

Servislerde devrim yaratacak

Tamamen yeniden tasarlanan BlueTech VCI, LED simge paneli ve eşleşen renk kodlu çevre aydınlatmaları sayesinde, çalışma durumunun operatör tarafından hemen her açıdan görülebilmesini sağlıyor. Üstelik BlueTech VCI’nin yazılımı, servis teknisyenleri tarafından hızlıca kavranabiliyor. Servis çalışanlarına orijinal bir Delphi Technologies cihazını kullandıklarının güvencesini veren BlueTech VCI, bir önceki sürüme göre 5 kat daha güçlü işlemcisiyle de fark yaratıyor. Atölyelerin ilk seferde doğru teşhis ve onarım yapmasına yardımcı olan arıza teşhis cihazı, 3 CAN kanalıyla iyileştirilmiş modern arıza teşhisi için gereken özelliklere sahip olmasıyla fark yaratıyor. BlueTech VCI bu kapsamda, CAN FD, telematik ve ADAS gibi kalıcı olmaya aday en yeni araç fonksiyonları için DOIP gibi yeni entegrasyonları hayata geçiriyor. Yeni arıza teşhis cihazı BlueTech VCI, yüksek ve güvenli erişilebilirlik özelliklerini de yapısında barındırıyor. Kolay ve güvenli bağlantı imkânı, aranan işlevlere erişim sağlamak için yerleşik WiFi ve iletişim şifrelemesi BlueTech VCI ile sunuluyor. Güvenlik ağ geçidi, atölyenin güvenlik korumalı araçlara sorunsuz bir şekilde servis hizmeti verebilmesini sağlıyor. DTC (arıza kodu) yardımı ise teknisyenleri, kılavuzlu arıza teşhis yardımına ulaştırıyor. Doğrudan arıza teşhisi; güvenlik sebebiyle geri çağırmalar, onarım talimatları için tüm modellerin arıza teşhisi ve OEM arıza teşhisi arasında bir köprü görevi görüyor.

Delphi Technologies EMEA Satış Sonrası Başkan Yardımcısı Jean-Francois Bouveyron “Daha önce entegre olmayan çeşitli arıza teşhis özelliklerini entegre ederek, gelişmiş teknolojilerin standart olarak kullanıldığı daha fazla model için, atölyelerin bu işlevleri hazırda tutma ihtiyacını karşılamış olduk. Atölyeler, arıza teşhis yolculuklarında büyük yol kat ettiler ve atölye verimliliğini artırmak için Delphi Technologies’in BlueTech VCI’ı gibi büyük yol kat etmiş arıza teşhis cihazları arıyorlar” ded. Yeni cihazın ilk seferde doğru onarım yapılmasına katkı sağladığına da değinen Bouveyron “BlueTech VCI ayrıca atölyelerin ilk seferde doğru onarım yapmasına yardımcı oluyor ve araç bakımında ve onarımında her geçen gün daha da kritik bir faktör haline gelen sürdürülebilirlik hedeflerine katkıda bulunuyor. Müşteriler, atölyeleri için yaptıkları arıza teşhis yatırımının işleriyle birlikte büyüyeceğini bilmek ve hizmet tekliflerini gelecekte kapıdan girecek yeni araçların ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde genişletmek istiyorlar” dedi.

www.borgwarner.com

www.delphiaftermarket.com

Etiketler: » »
Share
833 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?