logo

Demir Gürel “Köklere Dönüş” Adlı Kişisel Sergisini Açtı

Eski Adana ve Mersin Hilton Otelleri Genel Müdürü Demir Gürel, Hilton İstanbul Bosphorus ARP Sanat Galerisi’nde “Köklere Dönüş” sergisini 31 Mart 2019 tarihine kadar sanatseverler ile buluşturdu. Sergide 22 eser yer alıyor.

Doğayı kendisine özgü yorumuyla eserlerine yansıtan Gürel’ in sergi açılışına sanat, cemiyet ve iş dünyasından birçok tanınmış sima katılırken, eserleri büyük beğeni topladı.

Demir Gürel, 49 yıl sonra meslek hayatına ilk başladığı Hilton İstanbul’da bu sefer 22 eseriyle  yer almaktan büyük mutluluk duyduğunu belirtirken sergisini ve resim sanatına olan ilgisiyle ilgili olarak ”Resim sanatı çocukluk yaşlarından itibaren en etkilendiğim sanat dalı. Birşeyleri çizmek veya karikatürize etmek boş zamanlarımın hobisi. Lisede en yüksek not aldığım ders resim. Çizdiğim bir resimden Liselerarası 2.cilik yarışma ödülüm var. Fotoğraf makinesi icat edilmeden önce, büyük ressamların klasik tarz olarak kabul edilen, detay ve finişe önem veren çalışmaları, o devrin görselliğini incelikle yansıtmaları kültürel olarak sonraki jenerasyon için çok önemli. Bu sergi benim için anlamı çok büyük. İlk çalıştığım yerde bu sefer sergimle yer almak mutluluk verici“ dedi.

Adres: Harbiye Mah. Cumhuriyet Cd. No: 50   Şişli / İstanbul

Etiketler: » »
Share
2615 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+3 = ?