logo

DemirDöküm Migo İle Kabarık Faturalar Tarihe Karışıyor

mh_demirdokum_migo

DemirDöküm, kullanıcısı ile iletişime geçen akıllı termostatı Migo’yu tüketicilerin beğenisine sundu. Bozüyük’te geliştirdiği ürünlerle 47 ülkede on binlerce tüketicinin ilk tercihi olan DemirDöküm, Migo ile hem kombileri hem de faturaları kontrol altına alacak.

Kullanıcı Alışkanlıklarını İzliyor

Kombi kontrolünde yeni bir dönem başlatacak olan Migo, tek elle kullanılabilen kompakt tasarımı ve kablosuz kontrol özelliği ile evin istenilen noktasında veya duvara asılı olarak kullanılabiliyor. Nitromix ve DemirDöküm’ün satışa sunacağı yeni kombileri ile uyumlu olarak çalışabilen akıllı oda termostatı Migo, sadece verilen komutlarla hareket etmeyip, kullanıcı alışkanlıklarını takip ediyor.

Gereksiz Enerji Tüketiminin Önüne Geçiyor

Benzersiz özelliği ile ev ve su sıcaklığını kendiliğinden optimize eden, internetten aldığı anlık bilgilerle dış hava sıcaklığının artması ya da azalması durumunda ortam sıcaklığına otomatik müdahale eden cihaz; gereksiz enerji tüketiminin önüne geçerek bütçeye katkı sağlıyor. Haftalık ve günlük zaman programlarının yer aldığı ürün üzerinden arıza mesajları da görüntülenebiliyor. Ürün ayrıca çalıştırıldıktan iki hafta sonra akıllı programlanabilme özelliği sayesinde doğru zamanda, doğru ayara ulaşmak için kombinin ne zaman ve hangi sıcaklıkta çalıştırılacağını belirleyebiliyor.

Kombi Kontrolü Parmak Ucunda

Kombiyi kullanıcıya özel bir hale getiren Migo, kullanıcı dostu ara yüzü ile tek tuşla kombinin en verimli kullanımını sağlıyor. Kilometrelerce uzakta ister oda sıcaklığına, ister su sıcaklığına anlık olarak müdahale edilebilen Migo ile enerji tüketimi takip edilebiliyor, zaman ayarlı programlama yapılabiliyor. Enerji planlamasını ve enerji tüketimini kullanıcısına e-posta yoluyla da paylaşan uygulama, iOS ve Android işletim sistemine sahip akıllı cihazlarda kullanılabiliyor.

Etiketler: »
Share
1978 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+8 = ?