logo

DHL, Bahçeşehir Üniversitesi’nde Öğrencilerle Buluştu

DHL Global Forwarding üst düzey yöneticileri Complience (uyumluluk) konferansı için Bahçeşehir Üniversitesi’nde öğrencilerle bir araya geldi. Konuşmacılar bu konferansta, doğru şekilde iş yapan başarılı bir şirket olmanın nasıl mümkün olduğunu anlattılar.

Compliance (Uyumluluk) hakkında farkındalık çalışmalarını kurum içi aktivitelerine dahil eden DHL, düzenli farkındalık eğitimlerinin yanı sıra çalışanlarının dikkatini çekmek için her yıl bir haftayı bu konuya ayırmakta ve çeşitli etkinlikler organize ederek uyumluluğu derinlemesine ele almaktadır. Büyük öneme sahip olan bu konuya Türkiye’de kurum dışı etkinliklerle de dikkat çekmeye karar veren DHL, yarının liderlerine odaklandı. Bu kapsamda, compliance (uyumluluk) haftası boyunca DHL Global Forwarding Türkiye’nin lider yöneticileri Bahçeşehir Üniversitesi’ne konuk olarak öğrencilere, doğru şekilde iş yapan başarılı bir şirket olmanın nasıl mümkün olduğunu anlatan bir konferans düzenledi ve öğrencilerin sorularını cevapladı.

DHL Global Forwarding Türkiye ve Levant CEO’su Ingo- Alexander Rahn “Türkiye’de birçok alanda Atatürk’ün sözlerinden ilham alıyoruz ;Memleket ve milleti kurtarmaya çalışanların aynı zamanda mesleklerinde dürüst birer uzman ve birer bilgin olmaları lazımdır. Bunu sağlayan okuldur. En büyük savaş, cahilliğe karşı yapılan savaştır.’ sözündeki mesajını da iş dünyasına giriş yapmak üzere olan öğrencilerle paylaşmanın dünyayı değiştirmek için önemli bir katkı olduğuna inanıyoruz” dedi.

Etiketler: » »
Share
323 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+4 = ?