logo

Digiturk, Yeni Yüksek Hızlı İnternet Hizmeti “Digiturk İnternet”i Başlattı

Digiturk, “Digiturk İnternet” isimli yeni yüksek hızlı internet hizmetini başlattığını duyurdu. İnternet dünyasına yeni bir soluk katarak güvenilir internet hizmetini yüksek hızla ve uygun maliyetle sunacak olan Digiturk İnternet’in ADSL ve VDSL hizmetleri; eğlence, canlı spor yayınları, oyun ve evden çalışma gibi sürekli ve yüksek hızda internet bağlantısı gerektiren aktiviteleri hayatının bir parçası haline getirmiş kullanıcılar için uygun bir tercih olacak.

Digiturk İnternet hizmeti, mevcut ve yeni Digiturk TV müşterilerine indirimli olarak sunulmaya başlanacak. Digiturk’ten hem televizyon hem de internet hizmeti alan üyelere özel fırsatlar sunulacak. Diğer internet servis sağlayıcılarından Digiturk’e katılan yeni üyeler de ek indirim fırsatından faydalanma imkanına sahip olacak.

Digiturk üyeleri halihazırda; Spor Toto Süper Lig, THY EuroLeague, Ligue 1, Bundesliga, Carabao Cup ve WTA tenis turnuvaları gibi kaliteli spor içeriklerinin tadını çıkarırken, eğlence tarafında da yeni beIN Originals yapımı yerli dizi Fandom başta olmak üzere, Succession, Kaan Sekban’la Alt Tarafı Bir Talk Show, Sıradışı, Yüksek İrtifa ve Aile Şirketi gibi birçok özel dizi, film, belgesel ve tematik programı izleyebiliyor.

Digiturk İnternet ile birlikte, ayda ortalama 5.4 milyon beIN CONNECT kullanıcısı 17.000’den fazla eğlence ve spor içeriğini izleyebilecek. beIN CONNECT’in içerik portföyünde, 1000’den fazla yerli&yabancı film, 2500’den fazla bölümüyle 95’i aşkın dizi ve 3000’den fazla belgesel bulunuyor.

Digiturk ile bol sporlu, bol eğlenceli yüksek hızdaki internete ulaşabilecek olan üyeler, internet ve TV ödemelerini aylık tek bir fatura üzerinden gerçekleştirme ve indirimli tekliflerden yararlanma fırsatına sahip olacak. Digiturk üyeleri her iki hizmet için kendilerine sadece bir telefon ya da bir tık uzaklıkta olan Digiturk destek ekiplerinden en iyi teknik servis desteğini alabilecek.

Özetle, kullanıcılar artık Türkiye’nin lider dijital platformu Digiturk’ten en iyi spor ve eğlence içeriklerine ulaşmanın yanı sıra kaliteli, sorunsuz, birinci sınıf bir internet hizmeti de alabilecek.

Digiturk ve beIN MEDIA GROUP CEO’su Yousef Al-Obaidly Şirketimiz için dönüm noktası olan bu anı duyurmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Digiturk İnternet, tüketicilere olağanüstü ve benzersiz içerikler sunmayı amaçlayarak oluşturduğumuz bir hizmet olduğu için son derece önemli ve heyecan verici bir adım. Kısacası, Türkiye’de “evin merkezi” ve mükemmelliğin standartlarının belirleyicisi olmak istiyoruz. Tek bir üyelikle tüm dünyayı piyasadaki en iyi internet üzerinden değerli abonelerimize açacağız, her haneye ve her tüketiciye her gün en iyi canlı spor ve eğlence içerikleriyle ilham vermeye devam edeceğiz. Premium TV ve premium internet keyfini birleştiriyoruz. Türkiye’de bu eksiksiz premium hizmet paketini Digiturk’ün sunduğu şekilde kimse sağlayamıyor” dedi.

Digiturk İnternet’in ADSL ve VDSL servisleri, Türk Telekom altyapısını kullanacak. Digiturk ayrıca fiber internet paketlerini de kısa süre içerisinde müşterilerine sunmayı hedefliyor.

Etiketler: » »
Share
1258 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?