logo

Dijital Fal Platformu Tellwe Genel Müdürü Demet Kütükçü Safçı Röportajı

Bugünkü röportaj konuğum başarılı bir girişimci olan Demet Kütükçü Safçı. Kendisiyle bu söyleşiyi yapmamızdaki en büyük faktör yaptığı işin ilginçliği. Safçı, eşiyle birlikte kurduğu Tellwe (www.tellwe.com) isimli Dijital Fal Platformunu yönetiyor. 

Tam bir kahve tiryakisi olan Safçı’nın hayatında Türk Kahvesi’nin farklı bir yeri var. Zaten her şey kahveye ve kahve falına olan ilgisiyle bundan tam 7 sene evvel başlamış. Kurdukları Dijital Fal Platformunu Tellwe ile online olarak kahve falı bakanlarla baktırmak isteyenleri, zaman ve mekan sorunu olmadan bir araya getirebilmeyi amaçlıyorlar.

Dijital Fal Platformu Tellwe, falın her çeşidine ilgi duyanlara keyifli bir fal deneyimi sunuyor. Tellwe kahve falı ve fal kültürünü sanal ortamda en iyi şekilde sunabilmeyi amaçlıyor. Yetenekli binlerce falcıya Tellwe üzerinden ulaşabiliyorsunuz.

Tellwe, Türk kahvesi falının yanı sıra tarot, katina ve falcı özel falları (240 civarında fal) ile hizmeti veriyor. Fal baktıran üyeler mobil uygulama veya site üzerinden platforma ulaşıp falcılardan ve falcıların baktıkları fal çeşitlerinden birini seçip istek gönderebiliyorlar. Kahve falı baktırmak isteyenler içtikleri kahve fincanlarının fotoğraflarını seçtikleri falcıya göndererek kahve falının bakılmasını isteyebiliyorlar. Sisteme üyelik işlemleri çok kısa bir sürede ve ücretsiz olarak gerçekleşiyor.

Falcı adayları ise kendi kayıtlarını yapıp falcı üyesi oluyorlar. Öncelikle deneme fallarını baktıktan sonra fal baktıranlar tarafından aldıkları oylara göre sistem içinde aktif hale gelip derecelendiriliyorlar.

Demet Kütükçü Safçı ile yaptığımız video röportaj oldukça keyifli geçti ve bize hem Tellwe’nin başarı hikayesini hem de yeni hayata geçirdikleri “Canlı Fal” uygulaması ile ilgili de detayları anlattı.

Kendisine bize ayırdığı zaman ve keyifli sohbeti için teşekkür ediyorum.

Etiketler: »
Share
32788 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+10 = ?