logo

Dijitalleşen Dünyada Sanata Daha Fazla Yer Açıldı

TurkishBank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börteçene

117 yıldır faaliyet gösteren TurkishBank, Nişantaşı Valikonağı No: 1 (VK1) adresinde yer alan Merkez Şubesi’nin yenilenen yüzünü, bu hafta içinde gerçekleşen özel bir davet eşliğinde misafirlerine tanıttı. Banka şubelerini birer deneyim alanına dönüştürme vizyonunu benimseyen TurkishBank, yeni konseptinde şubeyi ziyaret eden müşterilerine, bankacılık işlemlerini, sanat eserlerinin sergilendiği bir ortamda sunuyor.

VK1’deki Merkez şubenin yenilenen yüzünün lansman gecesinde sektöre ilişkin değerlendirmelerde bulunan TurkishBank Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Börteçene “Tüm dünyada müşterilerin banka şubelerini ziyaret trafiği son sürat azalıyor. Bu oranın 2022’ye kadar yüzde 36’lık bir düşüş göstereceği, aynı dönemde mobil bankacılık trafiğinin ise yüzde 121’lik artış sağlayacağı tahmin ediliyor. Şu anda dünyadaki geçerli trend “müşterilerin şubelerde kendilerini evlerinde gibi hissetmeleri’’… Bu, bizim zaten yıllardır başarı ile müşterilerimize verdiğimiz bir duygu idi, dijitalleşen dünyada sanata da daha fazla yer açarak bu özelliğimizi pekiştirmek istedik” dedi.

TurkishBank Merkez Şubesi’nde yer alan sanat eserleri, TurkishBank Grubu’nun kültür-sanat dünyasına kuşaktan kuşağa desteğini yansıtan, klasiklerle çağdaş sanatı bir araya getiren bir perspektiften sunuluyor. Halihazırda 12 eserin sergilendiği Merkez Şube; Abidin Dino, Nejad Melih Devrim, Elvan Alpay ve Erdağ Aksel gibi sanatçıların işlerine ev sahipliği yapıyor.

Dünya bankacılığında da deneyimsel şube trendleri konusunda bilgi veren TurkishBank Genel Müdürü Mithat Arıkan “Dünya devleri şubelerini üçüncü nesil kahve mekanı ya da tiyatro sahnesi gibi alanları dahil ederek tasarlamaya başladı. Biz kurulduğumuz ilk günden bu yana ilişki bankacılığına odaklandık. Sanat bu anlayışı pekiştirecek. Müşterilerimizin bir Abidin Dino tablosunu incelerken; mobil bankacılık istasyonundan, İngiltere’de okuyan çocuğuna ışık hızı ile gerçekleştireceği para transferi sonrasında, kahvesini yudumlamasını hedefledik. Merkez şubemizde başlattığımız bu deneyimi diğer şubelerimize de yaymayı planlıyoruz” dedi.

365 Gün 7/24 Kiralık Kasa Erişimi Artık Mümkün

VK1 de, sanat eserleri müşterilere kasa dairesinde dahi eşlik ediyor. Ayrıca son teknoloji kullanarak tasarlanan yeni “kiralık kasa” deneyimi, müşterilere 7 gün 24 saat sakladıkları değerlere ulaşma imkanı sağlıyor. 7/24 Kiralık Kasa hizmetini şimdilik Merkez şubesinde sunacak olan TurkishBank, İstanbul’daki tüm seçkin müşterilerine bu hizmetini ulaştırmayı hedefliyor.

Nişantaşı Valikonağı Cad. No: 1‘de yer alan TurkishBank Merkez Şubesi’nde görülebilecek eserler şöyle

  1. Abidin Dino – Antibes

  2. Erdağ Aksel – Güzellik Nesneleri Serisi

  3. Kaan Küley – Bürokrasinin Kırtasiyesi

  4. Selma Gürbüz – Kamiyama Aslanları

  5. Elvan Alpay – Düş Orman Serisi

  6. Emin Mete Erdoğan – Beautiful Sadness V

  7. Nasan Tur – Trust is Demanding

  8. Nejad Melih Devrim – Abstrait Vert

  9. Sercan Gündoğar – Evcil Doğa

  10. Sercan Gündoğar – Yaşayan İzler

  11. Mustafa Horasan – Alacakaranlık

  12. Mustafa Horasan – İçimdeki Şeytanı Öldürürsen Meleği de Öldürürsün

Etiketler: » »
Share
3646 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+1 = ?