logo

Dişleriniz Laser Teknolojisini Hakediyor

mh_sk_laser_tedavi_01

Toplumumuzda yaygın olarak görülen dişeti ve periodontal hastalıklarını ameliyatsız olarak tedavi eden Diş Hekimi Şebnem Kocaoğlu, laser tedavisinin dişeti cebinde yeni bağ dokusu hücreleri oluşturduğunu, bu tarz bir iyileşmenin oldukça modern bir tedavi olduğunu ve bu tip rahatsızlıklarda ameliyat yapılmasının tercih edilmediğini onun yerine hastaya rahatsızlık vermeyen, ağrı oluşturmayan bir tedavi uyguladığını ve bunun çok pratik bir tedavi olduğunu söylüyor.

İki seans Erbium YAG laser ve bir seans da diode laser uygulaması ile hastalıklı dokular 3 hafta içinde tamamen iyileşiyor. Dişetlerinde sağlığı işaret eden gül pembesi rengi kısa sürede elde ediliyor.

Neden Laser Teknolojisi?

Diş Hekimliği’ndeki uygulamaların %90’nı kaybolan dokunun telafisi tarzında oluyor. Oysa laserle de gerçek bir doku iyileşmesi sağlanabiliyor.

Laser sadece bir dişeti tedavi aracı değil, tedavinin başarısını arttırıcı bir ileri teknoloji ürünü. Laser ile tedavi edilen dokular normal bistüri ile yapılan kesilere göre daha hızlı iyileşiyor. Ayrıca sert doku ve yumuşak doku laserinin kombine olarak kullanıldığı diş kliniklerinde çeşitli kullanım alanları var.

Estetik dişeti düzenlemelerinde, implant üstünün laserle açılmasında, diş çekimlerinde (gerek laserle kemiğin kaldırılması gerekse de laserin biostimulasyon etkisi ile çekim  yerinin  iyileşme süresinin kısaltılmasında)  klasik yönteme göre daha hızlı iyileşme ve daha yüksek başarı elde ediliyor.

Ayrıca diş hassasiyetin giderilmesinde, aft ve uçuk tedavisinde, dişetindeki pigmentasyonun da giderilmesinde bu ileri teknoloji kullanılabiliyor.

Uygulamakta olduğu laser teknolojisi ile ilgili olarak açıklama yapan Diş Hekimi Şebnem Kocaoğlu, “Yukarıda belirtilen tüm laser uygulamalarını kliniğimde uygulamaktayım. Kliniğimde hem Erbium YAG, hem de Diode laser bulunmaktadır ki, bu dişeti tedavileri için ideal kombinasyondur. Çalışmalarım sırasında laserlerin diş hekimliğinin bütün branşlarında etkin olarak kullanılabildiğini uygulayarak yaşıyorum. Eğer dişlerinize önem veriyorsanız, dişleriniz laser teknolojisini hak ediyor” dedi.

Diş hekimi Şebnem Kocaoğlu; Bağdat Caddesi’ndeki muayenehanesinde 2009 yılından beri laser teknolojisi ile modern diş hekimliği hizmeti veriyor.

Bilgi için: www.saglikligulumsemeler.com.tr

mh_sk_laser_tedavi_02

Etiketler: » » »
Share
5382 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+3 = ?