logo

Divan Akmerkez ve Divan Pastanesi Vadistanbul Şubeleri Kapılarını Yeniden Açtı

Divan Akmerkez ve Divan Pastanesi Vadistanbul, Türk misafirperverliğini en özenli haliyle sunuyor. Divan lezzetlerinin vazgeçilmez adresleri olan Divan Akmerkez ve Divan Pastanesi Vadistanbul, yıllar boyunca değişmeyen Divan kalitesini, geleneğini, prestijini ve kusursuz hizmetini İçişleri Bakanlığı, Sağlık Bakanlığı, Kültür ve Turizm Bakanlığı başta olmak üzere, ilgili kuruluşların belirlemiş olduğu tedbirler ve yeni standartlarla misafirleriyle buluşturuyor.

Bu dönemde sosyal mesafeye uygun olarak tasarlanan oturma düzeni ve sunumuyla, konforlu ve güvenli bir deneyim sunan Divan Akmerkez ve Divan Pastanesi Vadistanbul, temassız ve tek kullanımlık menü alternatiflerinden, mutfakta alınan hijyen tedbirlerinin görüntülenebildiği QR kodlara kadar alınan önlemlerle keyifli buluşmalara ev sahipliği yapacak.

Yeşillikler İçinde Divan Deneyimi Divan Pastaneleri Vadistanbul’da

Bazen bir kahve, bazen bir çikolata ile hayata eklenen bir tat olan Divan lezzetleri, Divan Pastanesi Vadistanbul’un ferah ve şık atmosferinde misafirlere sunuluyor. İlk günden bugüne tarifi Divan şeflerinde saklı çikolataları ve butik pastalarıyla, alışveriş sırasında kendini özel hissetmek isteyenler için eşsiz bir ortam vadeden Divan Pastanesi Vadistanbul, misafirlerine pasta, çikolata, lokum, dondurma, tatlı ve tuzlu lezzetlerin yanı sıra hediyelik ürünler kategorilerinde hizmet veriyor. Alışveriş sırasında ister soğuk ister sıcak içecek seçenekleri sunan Divan Pastanesi Vadistanbul, zengin pasta seçenekleriyle misafirlerine eşsiz bir deneyim vadediyor. Divan mutfağının vazgeçilmez lezzetlerinden oluşan zengin menüde kahvaltı, başlangıç, ana yemek, salata ve makarnalar da yer alıyor.

Divan Akmerkez’de Bistrot ve Pastane Lezzetleri Bir Arada…

Divan Akmerkez, bistrot ve pastane ürünlerini bir arada sunan konseptinde günün her anındaki keyifli anlara ortak oluyor. Pasta, çikolata, hediyelik ürünler ve enfes macaronların yanı sıra Divan Akmerkez, kahvaltılarda, öğle ve akşam yemeklerinde, keyifli kahve sohbetlerinde vazgeçilmez olmaya aday. Divan Akmerkez, yeni konseptinde birbirinden leziz başlangıçlardan dünya mutfağından seçme ana yemek alternatiflerine, yeni nesil kase kahvaltıdan Divan Pastaneleri’nin olmazsa olmazı tatlılarına uzanan zengin menüsüyle şölen tadından sofralar vadediyor. Divan Akmerkez’in menüsünde günün yorgunluğunu dostlarıyla keyifli anlar biriktirerek atmak isteyenler içinse çeşitli kokteyller yer alıyor.

Etiketler: »
Share
19298 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+3 = ?