logo

Divan Bebek Yenilenen Yüzüyle Misafirlerini Ağırlayacak

mh_divan_bebek_gorsel

Divan Grubu’nun sevilen adreslerinden Divan Brasserie Bebek ve Divan Bebek Patisserie yenilenen dekorasyonuyla ve yeni konseptiyle lezzet severleri kaldığı yerden ağırlamaya devam ediyor. Gün içerisindeki bir tatlı molasında, şık bir akşam yemeğinde ya da öğlen buluşmasında misafirlerine birbirinden lezzetli seçenekler sunan Divan Brasserie Bebek ve Divan Bebek Patisserie, yenilenen yüzü ile herkesin vazgeçilmez mekanı olacak.

İstanbul’un en güzel manzarası Divan Brasserie Bebek terasında

Divan Brasserie Bebek, renovasyon sonrası yerel bistro konseptinin yeni bir yüzü olarak Divan Grubu’na yenilik getiriyor. Misafirlerine, İstanbul’un en güzel Boğaz manzarasını daha iyi deneyimleyebilmeleri için tasarlanan terasıyla konforu sunan Divan Brasserie Bebek, yenilenen menüsüyle kahvaltı, öğlen ve akşam yemeklerinde birbirinden enfes lezzetleri bir arada sunuyor. Divan Grubu Executive şefi Giancarlo Gottardo’nun uluslararası vizyonu ve Divan Brasserie Bebek şefi Mustafa Baylan’ın doğal mutfak teknikleriyle hazırlanan yeni menüde yerel tatlar ön plana çıkıyor. Menüde ilk olarak seçilen yerel organik malzemelerle Akdeniz mirasının yoğun etkilerinin görülüyor.

Divan Brasserie’nin başlangıçlarında palamut tartar ve ağır ateşte pişmiş ahtapot ön plana çıkarken; taş fırından kavrulmuş pancarlı pizza ve acılı chorizolu pizza görülmeye değer lezzetler arasında yerini alıyor. Divan ocağından çıkan güveçte lagos balığı, ıspanaklı risotto ve pancarlı ravioli sunumuyla hem göze hem damağa hitap ederken, ızgaralarda dana bonfile, kuzu pirzola lezzette sınır tanımıyor. Divan klasiklerinden dana ve tavuk şinitzel ise menüdeki yerini ve lezzetini koruyor.

Günün keyfini Divan Bebek Patisserie’de çıkarın

Akşamüstü buluşmalarının, öğlen kahvelerinin ve tatlı kaçamaklarının adresi Divan Bebek Patisserie yeni görünümüyle şıklığı ve rahatlığı bir arada sunuyor. Divan reçeteleriyle hazırlanan artık gelenekselleşmiş Divan lezzetleri Divan Bebek Patisserie’nin eşsiz manzarasında misafirlerini bekliyor. Çikolata tutkunlarına bir de sürpriz yapan Divan Patisserie yeni çikolata koleksiyonunu da ilk kez Bebek’te tutkunlarıyla buluşturuyor.

İç tasarımı tamamen baştan yaratılan ve daha genç bir görünüm kazanan Divan Brasserie Bebek ve Divan Patisserie Bebek’in yeni görünümüne dahil ettiği engelli asansörü ve denizden ulaşım imkanı da sunduğu ayrıcalıklı hizmeti ortaya koyuyor.

Etiketler: » » » »
Share
1989 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?