logo

16 Haziran 2023

Divan Grubu Turizmciler İle Yeşil Sahaya Çıktı

Divan Grubu, Vodafone Park Arena’da gerçekleştirdiği “Turizmciler Yeşil Sahada’’ etkinliğinde turizm sektörüne yön veren isimler ve sektörün önde gelen acenteleriyle turizm sektörünün birlik içerisinde çalışmalarını sürdürdüğü mesajını vurgulamak amacıyla bir araya geldi.

Divan Grubu’nun Vodafone Park Arena’da gerçekleştirdiği etkinlikte, turizm sektörüne yön veren isimler ve sektörün önde gelen acenteleri arasında dostluk, birlik ve beraberliğin temsili olarak gösteri maçı düzenlendi. Sektöre hizmet veren profesyoneller, üst düzey yöneticiler ve Turizm STK’larının oluşturduğu iki takımın karşılaşması 6-3 ile sonuçlandı.  Karşılaşmayı FİFA Hakemi Cüneyt Çakır’ın yardımcı hakemlerinden Bahattin Duran yönetti. İzleyiciler için ise maç anlatımını ünlü spor spikeri Okay Karacan yaptı. Maçın ardından katılımcılar ile birlikte Vodafone Park Arena stadyumu ve Türkiye’nin en büyük spor müzesi olan Beşiktaş JK Müzesi turu gerçekleştirildi.

Divan Grubu’nu temsilen etkinliğe katılan Divan Grubu Oteller Satış Direktörü Deniz Dikkaya yaptığı açıklamada “Sektörün kendi içinde bir rekabet var ama aynı zamanda sektöre hizmet bilinci de mevcut. Hem sektör temsilcilerine spor yaptırmak, onları turizm etkinliğinin dışında spor için bir araya getirmek, kaynaştırmak ve de topluma barış ve dostluk mesajı vermek amacıyla sektörümüze yakışır bir organizasyon düzenledik.  Sporda ‘hak eden kazansın’ diye bir terim vardır. Biz bu maç için ‘turizm kazansın’ diyoruz” dedi.

Divan Grubu’nun, turizm sektörü için tüm yenilikleri ile hız kesmeden sürdürdüğü çalışmalarının da aktarıldığı “Turizmciler Yeşil Sahada’’ etkinliğinin sonunda ise katılım gösterenlere teşekkür sertifikası takdim edildi.

Etiketler: »
Share
356 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+4 = ?