logo

Diyabet Hastalığı İle İlgili Ne Varsa Bu Sitede!

mh_diyabet_com

Novo Nordisk tarafından hayata geçirilen dijital platform diyabet.com Türkiye’de diyabet hastalarının (şeker hastaları), yaşam kalitelerini artırmak, tedaviye uyumlarını sağlamak, hasta ve hasta yakınlarını diyabetle ilgili merak ettikleri konularda bilinçlendirmek için tasarlandı.

Hatırda kalan alan adı, teknolojik alt yapısı, kolay ve hızlı erişimi ile diyabet.com kullanıcılarına birçok avantaj sağlıyor. Sitede seksenden fazla diyabet temalı video ve on dört uzman hekimle gerçekleştirilen “uzmanına danış” videoları yer alıyor. Bu sayede site ziyaretçileri diyabet hakkında merak edilen soruların cevaplarını uzmanından duyma fırsatı yakalıyor.

Ayrıca Oyna ve öğren bölümleri; Faydalı bilgiler, diyabet ve diyabet yönetimi hakkında her şey; Ünlü diyabetliler ile röportajlar ve başarı hikayeleri; Diyabet rehberi ve diyabet günlükleri site ziyaretçilerine diyabet hakkında en güncel bilgilerin ulaştırılmasını sağlıyor.

Türkiye’nin ilk diyabet dizisi diyabet.com’da

Bir diyabet hastasının diyabet yolculuğunun mizahi bir dille anlatıldığı Türkiye’nin ilk diyabet dizisi  “Diyabetimle Mutluyum”  diyabet.com’da izleyicileri ile buluşuyor.

diyabet.com sağlık profesyonelleri için de ihtiyaç duyulan eğitim desteğini sağlıyor

Sağlık profesyonelleri için bir kılavuz niteliği taşıyan endokrinoloji alanındaki saygın yayınlardan Klinik Endokrinoloji ve Metobolizma Dergisi (JCEM) ve Amerikan Diyabet Vakfı’nın (ADA) resmi yayını olan Diabetes adlı dergilere sağlık profesyonellerinin erişimi de diyabet.com sitesinden sağlanabiliyor.

diyabet.com’un hayata geçirilmesiyle Novo Nordisk, diyabetle mücadelede kararlılığını bir kez daha göstermektedir.

Etiketler: » » » »
Share
2146 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+4 = ?