logo

Dokunmatik Ekranlı Ağ Tarayıcısı : eScan A150

mh_plustek_tarayici

Belge, film ve kitap tarayıcılarının üreticisi Plustek, dokunmatik ekranlı ağ tarayıcısı eScan A150 modelini duyurdu. Cihaz, kullanımı oldukça kolay olan dokunmatik ekranlı bir ADF tarayıcı. 7 inç dokunmatik LCD ekranı sayesinde bilgisayar bağlantısına gerek kalmadan taranan dokümanları görebilir, düzenleyebilir ve tekrar tekrar tarama işlemi yapmadan birden fazla hedefe gönderilebilirsiniz. Bu ürünün vergiler hariç Türkiye satış fiyatı 899$ olarak belirlenmiş durumda.

Kullanıcı dostu eScan A150 hızlı, kolay ve hoş bir deneyim sunuyor

Cihazın kullanımı bir akıllı telefonu kullanmak kadar kolay. Üzerinde bulunan 7 inç dokunmatik LCD ekranı, kullanıcı dostu basit arayüzü ve Türkçe dil desteği ile eğitime ihtiyaç duymadan tüm fonksiyonları kolayca kullanılabilir. Ekran üzerindeki Scan butonuna dokunmak yeterli. Taranan öğeler ekranda gösterilmekte ve isterseniz her sayfa detaylı olarak görüntülenebilmekte. Kesme, döndürme, kontrast ve sayfa sıralarını değiştirme gibi bazı düzenleme işlemleri kolaylıkla yapılabilmekte.

Taranan belgeler USB aygıt, bilgisayar, akıllı telefon veya tablet, e-posta, FTP ve bulut sunucuları olmak üzere altı ana farklı hedefe gönderilebiliyor. Ayrıca tekrar tekrar tarama işlemine gerek kalmadan tek tarama ile dokümanlar birden fazla hedefe kayıt edilebiliyor. Önce USB aygıta sonra ağ üzerinde bulunan bilgisayara ve FTP’ye kayıt işlemi için her defasında dokümanları taratmanıza gerek kalmıyor.

Kablolu (RJ45) ve kablosuz (Wi-Fi) özelliği sayesinde ağınıza kolaylıkla dahil olabilen cihaz, eğer bir kablosuz ağınız yoksa HotSpot fonksiyonu ile tüm mobil cihazların ağa bağlanarak tarayıcı fonksiyonlarından yararlanmasını sağlayabiliyor.

Kolay ve pratik cihazlar tercih edilmekte

Kullanıcılar, kullanımı kolay ve pratik cihazları tercih etmekte. Sadece bağımsız bir ağ tarayıcısından daha fazlasını sunan cihaz, birçok farklı fonksiyona sahip.  Oluşturabileceğiniz “İş butonları – kısayollar” sayesinde kullanıcı sadece bir düğmeye basarak taranan dokümanları direkt hedefe kaydedebilir. “Muhasebe, Pazarlama veya Yönetim” gibi benzeri istenilen isimlerde iş buton grupları oluşturulabilir.

Yazılım entegrasyonu

Cihaz, herhangi bir sisteme kolayca entegre edilebilir ve tüm ekran görselleri özelleştirilebilir. Kullanıcılar belgelerini karışık entegrasyon süreci olmadan direkt olarak kendi sistemlerine tarayabilirler.  Pazarlama Müdürü Robert Koeroes cihaz hakkında “Biz bir faks göndermenin basitliğini geri getirerek çok fonksiyonlu sistemlerin karmaşıklığını azalttık” dedi.

Önemli Özellikleri

– 7 inç dokunmatik ekranlı bağımsız ağ tarayıcısı (PC’ye ihtiyaç duymaz)

– Kullanımı bir akıllı telefondan daha basit (kurulum işlemine gerek yoktur)

– Wi-Fi kablosuz veya kablolu ağ bağlantısı

– Birkaç kolay adımda belgeleri tarama ve gönderme

– USB, PC, mobil, e-posta adres, FTP veya çeşitli bulut sunucularına tarama

– Herhangi bir sistem ile entegre edilebilir ve tüm görsel yapısı değiştirilebilir

– Dakikada 15 sayfa / 30 görsel tarama hızı

http://plustek.com/tr/

Etiketler: » » »
Share
2090 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+10 = ?