logo

Dugun.com İş Ortağım Uygulaması Yeniliklere İmza Atıyor

Evlenecek çiftler ile Düğün Sektöründeki firmaları buluşturan ve her iki çiftten birinin kullandığı Dugun.com, iş ortaklarını çok yakından ilgilendiren bir yeniliğe daha imza attı ve firmalarının potansiyel müşterilerini ceplerine sığdırdı.

Dugun.com İş Ortağım uygulaması ile firma yetkilileri artık nerede olurlarsa olsunlar, çiftleri cep telefonlarından kolayca yönetebilecek, gelen teklif taleplerini anlık olarak takip edebilecek ve tek tıkla çiftleri arayabilecekler.

Dugun.com İş Ortağım uygulaması ile firmalarının site üzerinden yapacağı tüm işlemlerinde her an yanlarında olmayı hedeflediklerini belirten Dugun.com Ürün Direktörü Bertuğ Oymak, uygulama ile ilgili olarak “Firmaların çiftlere dönüş süreleri kısaldıkça anlaşma oranlarının da arttığını gözlemliyoruz. Bu uygulama ile ana hedefimiz alacağı bildirimlerle firmalarımızın, çiftlerden anında haberdar olmalarını, uygulama üzerinden çiftlere hemen dönüş yapmalarını sağlamak ve dönüş sürelerini minimuma indirerek anlaşma oranlarını, buna bağlı olarak kazançlarını artırmak” dedi.

İş Ortağım Uygulaması ile Neler Yapılabiliyor?

– Çiftlerin teklif taleplerinden bildirimler ile anlık haberdar olunabilir,

– E-posta ve kısa mesaj ile çiftlere anında teklif iletilebilir,

– Tek tıkla çiftler aranabilir,

– Notlar alıp, teklife hatırlatmalar eklenebilir,

– Teklifin geçmiş hareketleri görüntülenebilir, statüsü değiştirilebilir,

– Çift bilgileri düzenlenebilir,

– Çiftler istenilen kriterlere göre filtrelenebilir,

– Çiftlere ortalama dönüş süresi görülebilir.

Bugüne kadar mobil ile masaüstü kullanım oranlarının birbirine yakın olduğunu belirten Oymak, uygulamanın yayına alınmasıyla birlikte mobil uygulama kullanım oranının yüzde 80’lere ulaşacağını öngördüklerini belirtti.

Uygulamanın ilk fazında, Dugun.com firmalarının çiftler ile ilgili tüm işlemlerini uygulama üzerinden gerçekleştirebilmesine odaklandıklarını, ikinci fazda ise firmaların ürün ve hizmet bilgilerini, özellikle fotoğraf ve videolarını uygulama üzerinden kolayca düzenlemesini sağlayacaklarını belirten Oymak “Profilinde güncel bilgiler barındıran firmaların anlaşma oranları daha yüksek ve yeni versiyon bunu kolayca yapabilmelerini sağlayacak. Buna ek olarak firmalarımız kampanyalarını düzenleyebilecek, teklif menülerini oluşturabilecek, ürünler ekleyebilecek ve hatta tek tuşla çiftlerden ödeme isteyebilecek. Uzun vadede hedefimiz, kontrol panel özelliklerinin tamamını uygulamaya taşımak ve sadece uygulamada yer alan mobil kullanım kolaylığından faydalanan yeni özellikler eklemek” dedi.

Android telefonlar için: play.google.com/store/apps/details?id=com.dugun_app

İOS telefonlar için: apps.apple.com/tr/app/düğün-com-i-ş-ortağım/id1211237367

Etiketler: » »
Share
2575 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?