logo

“Dünya Emekçi Kadınlar Günü” Karma Sergi İle Kutlanıyor

Organizasyonunu Ayşegül Abay’ın yaptığı ve 8 Mart “Dünya Emekçi Kadınlar Günü” anısına düzenlenen “6.Hayatın İçindeki Kadın” adlı karma resim, seramik, ebru, heykel, fotoğraf öyküleri sergisi 8 – 15 Mart 2021 tarihleri arasında Marki Sanat Galeri’de sergileniyor.

8 Mart’ta sanatseverlerin ve basın mensuplarının katılımıyla açılan sergide Ayşin Yazıcı, A.Yıldız Thwaites, Bülent Hayırlıoğlu, Binnur Kaska, Çiğdem Şahin, Çiğdem Yeten, Dilek Bozkurt, Esin Turşucu, Emine Yedikuvvet, Eylül Duru, E.Murat Yücel, Figen Oktar Baykan, Feza Madenli Aktan, Fevziye Özmen, İrem Özüpak, Handan Canan Savacı, Kasım Tuygun, Galyna Zadyranchuk, Gaye Yeşilsoy, Gaye Ulutürk, Nerkiz Akçura, Nükhet Koçal, Mevhibe Mest Şahinler, Sabire Erözgün Uyanıker, Selma Beğler, Serap Karadeniz, Seniha Özdil, Şadan Diçel, Songül Torunoğlu, Rezzan Keçeli, Rüzgar Fidan, Nermin Toy, Melahat Özcan Şener ve Özlem Nur Toprak’ın eserleri yer alıyor.

Ayşegül Abay, sergiyle ilgili olarak “Sanatın sonsuzluğunda, sanatla soluk alanlara merhaba demek, sanatçı ve sanatsever olarak birlikte aynı yolda olabilmek, sanatı üreterek ya da severek yaşayabilmek için hep birlikte hayatı sanatla anlamlı kılalım. Unutmayalım ki sanatsız kalan bir milletin hayat damarlarından biri kopmuş demektir ve dünyada her şey kadının eseridir. Hayat damarlarımızı ve kadınlarımızı yaşatalım” diyor.

Sergi, 12.00–19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilir.

Adres: Halaskargazi Zafer Sk. No: 40 Şişli / İstanbul

Etiketler: » »
Share
6482 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+2 = ?