logo

Dynabook, Yeni Ultra Mobil 13,3 inç Satellite Pro C30-K Modelini Tanıttı

Dynabook, performans ve üretkenliği çağdaş ve modern tasarımla birleştiren, yeni ultra mobil 13,3 inç Satellite Pro C30-K modelini duyurdu. En son 12. Nesil Intel Core işlemcilerle donatılan ve uygun fiyatıyla dikkat çeken cihaz, özellikle KOBİ’ler ve Eğitim Sektörü için uygun bir alternatif olarak öne çıkıyor.

Dynabook Europe GmbH Başkanı Damian Jaume “Satellite Pro C serisinin ilk 13 inç cihazı olan yeni modelimizi tanıtmaktan büyük heyecan duyuyorum. En son teknolojileri ve en şık tasarımları mükemmel bir fiyata sunmaya devam ediyoruz. Yeni C30-K, giriş düzeyindeki cihazların da şık, özellik açısından zengin ve yüksek kaliteli olabileceğini uygun fiyatıyla kanıtlıyor. Yeni hafif tasarımıyla, profesyonellerin ve öğrencilerin hareket halindeyken dahi rahatça çalışabilmelerini sağlayarak nerede olursa olsunlar güvenli, bağlı ve üretken olmalarına yardımcı olan ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor” dedi.

İnce ve şık tasarım

Cihaz, ofiste, evde, sınıfta veya hareket halinde olan günümüz profesyonellerine veya öğrencilerine hitap eden çekici bir koyu mavi renkle tamamlanan zarif ve modern bir tasarıma sahip. 15,99 mm yüksekliğinde ve 1,16 kg ağırlığında olan cihaz, mobiliteyi en üst düzeye çıkarıyor. Alüminyum çerçevesiyle ince ve hafif bir yapıya sahip. Gönül rahatlığıyla güvenli kullanım için kasa, klavye ve tıklama paneli (clickpad) potansiyel olarak zararlı bakterilerin yayılmasını yüzde 99,9’a kadar azaltan anti bakteriyel bir kaplama ile işlenmiş.

Son teknoloji bağlantı ve yüksek performans

Windows 10 veya 11 ile uyumlu olan cihaz, gelişmiş performans ve farklı bağlantı özellikleriyle birlikte geliyor. En son 12. Nesil Gen Intel Core işlemcileri 32 GB’ye kadar DDR 3200 MHz bellek ve 1 TB’ye kadar PCIe SSD depolama seçenekleriyle bir araya getiriyor ve ofiste, sınıfta veya dışarıda zahmetsiz ve verimli iş akışları sunuyor. C30-K, ayrıca LI-Po 3-45Wh piliyle 8.4 saate kadar pilde kullanım sunuyor. Kullanıcılara, en zorlu çalışma günlerinde dahi güç sağlıyor.

Cihaz, kullanıcılar nerede olurlarsa olsunlar işbirliği içinde olmalarına ve üretken kalmalarına olanak tanıyan bir dizi bağlantı noktası ve bağlantı seçeneği içerecek şekilde özenle tasarlandı. Cihaz 2 adet USB 3.2 Type A ve şarj, görüntüleme, bağlantı ve veri aktarımına olanak tanıyan 1 adet çok işlevli USB 3.2 Type-C bağlantı noktasına sahip. 1 adet HDMI bağlantı noktası, bir adet RJ45 bağlantı noktası ve 1 adet Micro SD kart yuvası daha fazla bağlantı ve depolama seçeneği sunuyor. Cihaz ayrıca, kablosuz bağlantı için WiFi 6 802.11 AX teknolojisine sahip.

Cihaz, yüksek görsel-işitsel araçlar ve ergonomik klavyesinde bulunan konferans düğmeleriyle kullanıcıların iş arkadaşları, öğrenciler ve diğerleriyle kolayca bağlantı kurmalarına olanak tanıyarak uzaktan iletişim deneyimi sunuyor. Parlama önleyici HD ya da FHD ekranı ve ince çerçeve tasarımıyla optimize edilen ekran boyutuyla kullanıcılara sürükleyici bir ekran deneyimi yaşatıyor. Kullanıcılar 180 dereceye kadar açılabilen C30-K ile içeriği katılımcılara kolayca paylaşabiliyor. Kaliteli bir konferans deneyimi için cihazın HD Web kamerasına stereo hoparlörler eşlik ediyor. Kulaklık/mikrofon girişi, gerektiğinde harici bir kulaklık ya da mikrofon kullanımına olanak tanıyor. Ayrıca, yerleşik Realtek AI gürültü azaltma özelliği hem kullanıcının hem de diğer katılımcıların istenmeyen arka plan seslerini ortadan kaldırıyor.

KOBİ’ler ve okulların güvenebileceği gelişmiş güvenlik özellikleri

Pek çok işletme ve eğitim kurusu açısından güvenlik ön planda olduğundan, yeni Satellite Pro C30-K fTPM 2.0 (Firmware-based Trusted Platform Module) ile donatılmış. Bu sayede bilgiler cihazda şifreleniyor ve verilerin dışarıdan kurcalanma riski en aza iniyor.

İsteğe bağlı tümleşik yüz kimlik doğrulama kamerası, üst düzey biyometrik kimlik doğrulama özelliği sunuyor. Ayrıca, yine isteğe bağlı bir biyometrik parmak izi okuyucusu, kullanıcılara ek güvenlik sağlıyor. Web kamerası gizlilik kapağı, daha fazla gizlilik sunuyor. Cihazda ayrıca güvenlik kilidi yuvası da bulunuyor.

Cihaz, bu ayın sonundan itibaren satışa sunulacak.

https://tr.dynabook.com/laptops/satellite-pro

Etiketler: » »
Share
351 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+8 = ?