logo

e-Devlet Kapısı Sosyal Medya Hesapları Hizmete Başladı

Vatandaşların bürokratik işlemlerden kurtularak işlemlerini kolay ve hızlı bir biçimde yapabilmelerini sağlamak amacıyla kurulmuş olan e-Devlet Kapısı, sosyal medya’ya olan ilginin artmasından dolayı bu alanda da hizmet vermeye başladı. Yani e-devlet resmi sosyal medya hesapları üzerinden e-Devlet Kapısı ile ilgili çözümlenmesi istenen sorunları iletebilir, sosyal medya hesapları takip ederek e-Devlet Kapısı’nda sunulan ve yeni açılan hizmetlerden haberdar olabilirsiniz.

YouTube, Twitter, Instagram ve Facebook üzerinden hesap oluşturan e-Devlet, yeni hizmetlerini de bu hesaplar üzerinden duyuracak.

Twitter

https://twitter.com/ekapi hesabını takip ederek e-Devlet Kapısı ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilir ve e-Devlet Kapısı ile ilgili tüm soru ve hata bildirimlerinizi iletebilirsiniz. @ekapi kullanıcısı anılarak (mention) gönderilen ve içerisinde #edevlet ibaresi (hashtag) geçen tüm mesajlar okunmakta ve tümüne cevap verilmesi amaçlanıyor. Buna ek olarak içerisinde “e-devlet”, “e-devlet kapısı”, “türkiye.gov.tr” vb. geçen Tweet’ler de e-Devlet Kapısı tarafından incelenmekte, mümkün olduğunca yanıt verilmeye çalışılıyor.

Facebook

https://www.facebook.com/edevletkapi adresinden ulaşılabilen Facebook sayfa üzerinde e-Devlet Kapısı ile ilgili gelişmelerden haberdar olabilir ve e-Devlet Kapısı ile ilgili tüm soru ve hata bildirimlerinizi iletebilirsiniz. Bu sayfa üzerinden e-Devlet Kapısı’na ulaşan tüm yorum ve mesajlar dikkatle okunmakta ve tümüne cevap verilmesi amaçlanıyor.

Youtube

https://www.youtube.com/channel/UChX28IHPQ2jyaBatdfRqGSQ adresinden erişebilen Youtube sayfa üzerinden e-Devlet Kapısı’nın kullanımı ile ilgili videolara ulaşabilirsiniz.

Instagram

https://www.instagram.com/edevletkapisi/ resmi adresinden e-Devlet Kapısı Instagram sayfasına ulaşabilirsiniz.

Etiketler:
Share
4802 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+8 = ?