logo

E-Ticaret Akademisi Kuruldu

Ticimax Kurucu Başkanı Cenk Çiğdemli

E-ticaret Akademisi, Ticimax E-ticaret Sistemleri bünyesinde kuruldu. E-ticarete başlamak isteyenler için ücretsiz eğitimlerin verildiği İstanbul Ataşehir’deki merkez, 2018’de 7 bin kişiye ulaşmayı hedefliyor.

E-ticaret Akademisi” ile Türkiye’deki e-ticaret ekosisteminin canlanmasına katkıda bulunmayı amaçladıklarını aktaran Ticimax Kurucu Başkanı Cenk Çiğdemli “Haftada ortalama 600 kişi merkezimize geliyor ve çeşitli konularda eğitimler alabiliyor. 2018 toplamında 7 bin kişiye ulaşmış olmayı, 5 bin kişiyi de e-ticarete başlatmayı hedefliyoruz” dedi.

E-Ticaret Akademisi Kadınlara Destek Veriyor

Kadın girişimciler için özel destek programlarının olduğuna da değinen Çiğdemli, evinde üretim yapan kadınları online ticarete çekmeyi misyon edindiklerini belirtiyor. Geçtiğimiz yıl yüzde 35 büyüyen e-ticaret sektörünün bu yıl yüzde 50 büyüyeceğini öngören Çiğdemli “Sektör büyüyor, eğitim her zamankinden daha kıymetli hale geliyor. Başta KOBİ’lerimiz olmak üzere, şirketlerimizin internet üzerinden dünyaya doğru adımlarla açılabilmeleri için E-ticaret Akademisi’ni başlattık. Dijitalleşemeyen şirketlerin ömrü çok uzun olmayacak” dedi.

E-ticaret Akademisi” bünyesinde e-posta pazarlaması, Google AdWords, e-ihracat, sosyal medya reklamcılığı, SEO ve site kurulumu gibi çeşitli alanlarda eğitimler uzmanlar tarafından veriliyor. Haftanın belirli günlerinde 45 kişilik sınıflarda gerçekleştirilen eğitimler ile sıfırdan e-ticaret sitesi kurabilecek bilgi donanımına sahip olunabiliyor.

Etiketler: » »
Share
2036 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

3+5 = ?