logo

Easy Point İle Kargo Teslimat Sorununa Son

Easy Point, Click&Collect hizmetiyle kargo teslimat sürecinde yaşanan sorunları ortadan kaldırıyor.

İnternetten yapılan alışverişlerde sipariş verildikten sonra kargoyu beklemek, kargonun teslim alınması için evde olma zorunluluğu, evde olunmaması durumunda kargonun şubeye geri gitmesi gibi birçok sorun ortaya çıkıyor. Aynı sıkıntılı süreç satın alınan ürünün beğenilmemesi halinde ürünü iade etmek istendiğinde de yaşanıyor. Tüm bu sorunların önüne geçmek kargo teslimat noktası ile çok kolay. Hepsiburada ve Morhipo müşterileri, siparişlerini kendilerine uygun gün ve saatte, anlaşmalı Alışveriş Merkezleri ve Workinton şubelerinde bulunan Easy Point’lerden 7 gün boyunca teslim alabiliyor.

Geniş saati dilimi avantajı, ulaşım kolaylığı ve güvenli ve hijyenik ortam güvencesi sunan Easy Point, Hepsiburada ve Morhipo’dan alınan ve memnun kalınmayan ürünleri kargo şubesine gitmeden iade etme imkanı da sağlıyor.

Türkiye’nin önde gelen Alışveriş Merkezleri ve Workinton şubelerinde bulunan bu hizmet, tüketiciler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Online ve offline perakende arasında köprü kurmayı hedefleyen Easy Point ile siparişlerinizi teslim almak oldukça kolay. Anlaşmalı e-ticaret sitelerinden alışveriş yapan müşteriler, teslimat bilgileri ekranında yer alan adres bölümünde “Teslimat Noktasına Gönder” seçeneğini tercih ettiklerinde karşılarına çıkan kendilerine en yakın Easy Point noktalarından birini seçebiliyor. Buna göre müşteriler kendileri için uygun olan teslimat lokasyonunu işaretleyip siparişlerini diledikleri zaman teslimat noktasından alabiliyor.

Çalışan veya günün çoğunu evinin dışında geçiren müşterilerinin kargo teslimatlarını kolaylaştıran ‘Easy Point’ Yönetici Ortağı Emre Çizmecioğlu “Türkiye’nin önde gelen AVM’lerinde ve paylaşımlı ofis sektörünün öncüsü Workinton şubelerinde sunduğumuz rahat alışveriş deneyimini, 2020 yılı içinde yeni açılan Easy Point noktaları ile Türkiye genelinde yaygınlaştırıyoruz.  Hem online, hem offline tüketiciler için sunduğumuz hizmetler ile alışveriş keyfi sınıf atlayacak” dedi. “Her geçen gün artan e-ticaret kullanıcılarının kargo paketlerini artık beklemesine gerek yok. Kargolar size en yakın AVM’lerde ve Workinton’larda sizleri bekliyor olacak. Üstelik beğenmediğiniz ürünün iadesi için kargo şubesine gitmeye gerek kalmadan Easy Point noktalarından geniş saat dilimi boyunca güvenle iade edebilirsiniz” dedi.

Etiketler: » »
Share
4579 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?