logo

Ebru Taşçı Firuzbay, Alternatif Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Oldu

Alternatif Bank İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcısı Ebru Taşcı Firuzbay

Marka değişim süreciyle birlikte İnsan Kaynağı Yönetimini de çalışan gelişimi odağıyla yeniden yapılandıran Alternatif Bank’ta İnsan Kaynakları Genel Müdür Yardımcılığı görevine sektörün tecrübeli ismi Ebru Taşcı Firuzbay getirildi.

Alternatif Bank Genel Müdürü Kaan Gür, atamayla ilgili olarak “Alternatif Bank olarak, kurum değerlerimizin başta çalışanlarımız olmak üzere tüm paydaşlarımıza yansıtılmasını hedefliyoruz. İnsan kaynağımızın yetkinliği, müşterilerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin temelini oluşturması açısından büyük önem taşıyor. Bu doğrultuda, çalışanlarımızın gelişimine yönelik uygulamalarımıza devam edeceğiz. İnsan Kaynaklarından sorumlu yeni Genel Müdür Yardımcımız Sayın Ebru Taşcı Firuzbay’ın finans sektöründeki tecrübesi ve stratejik bakış açısı ile bankamıza değer katacağına inanıyorum” dedi.

Ebru Taşcı Firuzbay “Bankacılık sektörünün önemli oyuncuları arasında yer alan Alternatif Bank Ailesi’ne katılmaktan mutluluk duyuyorum. Tecrübeli yönetim ekibimizin desteği ile bankamızın hedef ve stratejileri doğrultusunda insan kaynağı yönetimimizi, yeni nesil uygulamalarla geliştirerek çalışanlarımızı geleceğe hazırlayacağız. Hedefimiz çalışanlarımızla birlikte kurum kültürümüzü destekleyerek Alternatif Bank’ı işveren markası olarak da güçlendirmek olacaktır” dedi.

Ebru Taşçı Firuzbay Kimdir?

Yıldız Teknik Üniversitesi Matematik Mühendisliği mezunu olan Ebru Taşçı Firuzbay, kariyerine 1998 yılında Garanti Bankası’nda “Management Trainee” olarak başladı. Aynı kurumda 2005 yılına kadar şube, bölge ve genel müdürlükte çeşitli satış ve performans yönetimi görevlerini üstlendi. 2005 – 2011 yılları arasında Türk Ekonomi Bankası’nda satış, strateji ve planlama alanlarında yürüttüğü yöneticilik görevlerinin ardından, BNP Paribas Cardif Türkiye’de 2011 – 2013 yılları arasında İnsan Kaynakları ve Kurumsal İletişimden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı, 2013 – 2018 yılları arasında ise İnsan Kaynakları, İç İletişim, İnovasyon ve Organizasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı olarak görev aldı. Firuzbay, aynı zamanda Peryön (Türkiye İnsan Kaynağı Yönetim Derneği) Yönetim Kurulu Üyesi ve Yönetim Kurulunda Kadın Derneği 3.Dönem Menti’sidir.

Etiketler: » »
Share
3117 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?