logo

Eğitimde Teknolojik Cihazlara Sigorta Hizmeti

mh_cepkask_tayfun_gulgec

Teknokask & Cepkask Firması Genel Müdürü Tayfun Gülgeç

Günümüzde gençlerin hayatının ayrılmaz parçası olan ve özellikle okul döneminde derslerde önemli yardımcılar haline gelen ve yine bu dönemde sıkça kullanıcı hata ve kazalarına kurban giden tablet ve notebookları yıllık ortalama 150 TL den başlayan fiyatlarla güvence altına alan “Eğitime Teknolojik Destek” kampanyası başlatıldı.

Eğitime Teknolojik Cihazlar Kurban Gidiyor

Ebeveynlerin çocukları için binlerce lira vererek satın aldığı teknolojik cihazlar; çarpma, düşme, sıvı teması gibi kullanıcı hataları sonrası kullanılmaz hale gelse de taksitleri devam ediyor. Garanti kapsamı dışında kalan bu kazalar sonrası devam eden taksitler ise ciddi mağduriyetler yaratıyor.

Yeni eğitim öğretim döneminde gençlerin ve ailelerin bu tür mağduriyetler yaşamasının önüne geçmek istediklerini açıklayan Teknokask & Cepkask Firması Genel Müdürü Tayfun Gülgeç, Eğitime Teknolojik Destek kampanyası ile özellikle okul döneminde sıkça kullanıcı hata ve kazalarına kurban giden notebook ve tabletler için, içinde sigorta hizmetinin de hediye edildiği Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketlerini % 40’a varan indirimle satışa sunduklarını açıkladı.

“Cepkask” Yazana Yüzde 40 İndirim

Öğrencilerin eğitim yaşamını kolaylaştıran elektronik cihazlar için Teknokask & Cepkask Firmaları, e-ticaret sitesi olan ekask.com.tr’den yeni notebook, tablet ve cep telefonları için güvence hizmeti almak isteyen tüm öğrencilere %40’a varan indirim imkanı sunuyor. Öğrencilerin ve ebeveynlerin bu indirimden yararlanabilmeleri için www.ekask.com.tr sitesine girip indirim kodu kısmına CEPKASK yazmaları yeterli oluyor.

“Mağduriyete Göz Yumamayız“

Teknolojinin her geçen gün hayatımıza daha fazla girmesiyle birlikte eğitimde notebook ve tabletlerin öneminin arttığının altını çizen Tayfun Gülgeç Anne ve babaların binlere lira ödeyip satın aldıkları cihazların kullanıcı hataları sonrasında kullanılamayacak hale gelmesi üzerine tüketiciler, bozulan cihazların taksitlerini ödemeye devam ediyor. Biz de bu sebeple tüketicilerin mağdur olmaması adına eğitim teknolojik destek vermek için indirim kodu kampanyasını başlattık” dedi. Elektronik Cihaz Güvence Hizmet Paketleri’nin işleyişiyle ilgili olarak Gülgeç Hasarlar, tecrübeli ekspertizlerle gideriliyor. Dosyalar kurtarılıyor. Orijinal teknik destek servisi ile onarımlar yapılarak mağduriyetlerin önüne geçiliyor dedi.

Hizmet Türkiye’ye Yayıldı

Elektronik cihazları ve cep telefonlarını güvence altına almak isteyen kullanıcılar için Cepkask ve Teknokask firmaları tarafından sunulan güvence hizmet paketleri Türkiye çapında tablet ve notebook satan 1200 bayiinin yanı sıra Apple, Troy ve Lydia mağazaları ve hepsiburada.com’dan da satışa sunuluyor. Öğrencilerin okula dönüş kampanyasından faydalanmaları için ekask.com.tr’yi ziyaret etmeleri gerekiyor.

Etiketler: » »
Share
2495 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+1 = ?