logo

Ekonomi Gazetecileri “Yeni Medya Eğitimi”’ni Tamamladı

Netmarble Türkiye’nin Ekonomi Gazetecileri Derneği (EGD) ile işbirliği içinde düzenlediği “Yeni Medya Eğitimi” sona erdi. 6 hafta süren eğitim programında ekonomi gazetecilerine dijital oyunlar başta olmak üzere yeni medya ile ilgili gelişmelerin ve gerekli bilgi birikiminin aktarılması amaçlandı. Eğitime katılan gazetecilere sertifikalarını Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek ve EGD Başkanı Celal Toprak verdi.

Yeni Medya eğitimleri; yeni trendlerin takibi ve girişimciye notlar, İnternet sitesi, Bulut teknolojileri ve açık kaynak kod, Bilişim, Ticaret ve Fikri Mülkiyet Hukuku, Kullanıcı deneyimi, Sosyal medyanın sırları, İyi video ve fotoğrafın sırları (Fenomen nasıl olunur?), Influencer Marketing, Reklam ve gelir modelleri, Finans okuryazarlığı ve SEO konularını kapsadı.

Sertifika töreninde konuşan Netmarble EMEA CEO’su Barış Özistek “EGD Başkanı Celal Toprak’ın değerli katkıları ve vizyoner yönlendirmeleri sonucunda başlıklarını belirlediğimiz eğitim programına katılan tüm basın mensuplarına ilgi ve alakası için teşekkür ederiz. Önümüzdeki günlerde eğitimlerin devamı konusunda sizlerden gelen öneriler doğrultusunda yeni bir çalışma programıyla gazeteci dostlarımızın bilgi ve birikiminin daha da artacağına inanıyorum” dedi.

Katılımcıların öneri ve değerlendirmelerinin ardından Netmarble EMEA CEO’su Özistek eğitime katılan gazetecilere sertifikalarını takdim etti.

www.netmarble.com

Etiketler: » » » »
Share
2907 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+3 = ?