logo

eKonsey.com’dan Kişiye Özel Tavsiyeler

eKonsey.com Kurucusu Prof. Dr. Tibet Erdoğru

Prof. Dr. Tibet Erdoğru’nun Kurucusu olduğu online medikal danışma platformu eKonsey.com; kişiye özel sağlık sorunlarına yönelik tavsiye niteliğinde kararlar veren yenilikçi bir çözüm sunuyor. Hastalık özelliklerini değerlendirerek uygun tedavi alternatiflerini tavsiye olarak sunan eKonsey.com, sağlık alanındaki bilgi ve deneyime sahip ekibiyle dinamik bir yaklaşım geliştiriyor. Gün geçtikçe büyümeye devam eden eKonsey.com, şu anda 17 branşta 40 uzman doktoruyla hastalara tedavi sunmaya devam ediyor.

Ağrı (Algoloji), Dermatoloji, Gastroenteroloji, İç hastalıkları (Dahiliye), Genel Cerrahi, Kadın Hastalıkları (Jinekoloji), Kilinik Tıbbi Genetik, Kulak Burun Boğaz, Medikal Onkoloji (Kemoterapi), Nefroloji, Nöroloji, Nükleer Tıp, Ortopedi ve Travmatoloji, Patoloji, Radyasyon Onkolojisi (Radyoterapi), Radyoloji (Girişimsel Radyoloji) ve Üroloji eKonsey.com’da tedavi sunan alanlar arasında bulunuyor.

Nükleer Tıp Bölümü’nden Üroloji’ye kadar geniş bir yelpazede tedavi imkânı

eKonsey.com kurucusu Prof. Dr. Tibet Erdoğru, giderek artan uzman kadrosuyla birçok hastalığa tedavi sunduklarını söyledi. Bugüne kadar Nöroloji, Nükleer Tıp, Medikal Onkoloji, Radyasyon Onkolojisi, Üroloji ve Genel Cerrahi alanında başvuru yapıldığını belirten Prof. Dr. Erdoğru “Şu ana kadar 220 hasta sistemimize kaydoldu. Süreçlerini takip ediyoruz. Üroloji ve Genel Cerrahi dışında en çok başvurulan diğer hastalıklar ise sırasıyla Nöroloji ve Medikal Onkoloji oldu. Bu platformu kurmadaki en büyük amacımız olan yurtdışı hastalarının sağlık danışmanlığına yardımcı olmaktır. Dünyanın her yerinden hastalara hem maddi, hem de zaman kaybı yaşatmadan en kısa zamanda alanında uzman doktorlarla buluşturup, tedavilerine yardımcı olabilmeyi amaç ediniyoruz. Özellikle uluslararası hastaların hastalık durumu ve tedavi planlarını üst düzey bir konsey ile online platformda görüşerek, güven içinde ülkemize gelmelerinin daha güvenli, daha etkin ve sağlıklı olduğunu düşünüyoruz. Gün geçtikçe doktor sayımızı ve branşımızı arttıracağız. Danışanlarımızın sağlık sorunlarına onlara özel durumlarıyla değerlendirip, doğru kararları almaları konusunda bilgi ve tavsiye vermeye devam edeceğiz” dedi.

www.ekonsey.com

Etiketler: »
Share
721 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+6 = ?