logo

Elite World Asia Hotel Sevgililer Günü’nü Ümit Sayın İle Karşılıyor

Küçükyalı’da yer alan adalar ve deniz manzaralı bir konuma sahip zincirin en yeni oteli Elite World Asia Hotel, ilk sevgililer günü etkinliği için Ümit Sayın ve romantik şarkıları eşliğinde özel bir gece hazırladı. Türk pop müziğinin sevilen ismi Ümit Sayın birbirinden güzel romantik parçaları seslendirecek ve konukların aşka dair özel bir gece yaşatacak. Ayrıca Sevgililer Günü’nü Elite World Asia’da geçiren çiftlere Tango veya Vals dans workshopu hediye ediliyor.

Ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya ve deneyimli ekibi tarafından şiir gibi hazırlanan Sevgililer Günü menüsünde ilk tebessüm ile başlayan, fesleğenli mozerella içinde somon gravlaks, avokado püresi, kurutulmuş limon, karabuğday çıtırı, Ilık fısıltılarla artan yaban mantarlı kiş leron, ılık congase sos, bahçe yeşillikleri, çılgın tutkularla bağlanan; benekli hardal ve kestane balıyla tatlandırılmış dana bonfile sebzeli buğday risotta, kanlıca mantar sos, yanan kalplerle tutuşan çikolatalı mouss, kara orman sos, gül yaprakları, aşkın kadehinde son bulan limitsiz yerli içecekler yer alıyor.

Elite World Asia Hotel’de Sevgililer Günü’ne dair özel menüsü ve limitsiz yerli içecek alternatifleri ile gerçekleşecek bu unutulmaz gecenin fiyatı kişi başı 189 TL’den başlıyor.

Elite World Asia Hotel; deniz ve adalar manzaralı odalarında sunduğu konaklama paketleri ile de aşkınızı tam gün yaşamaya davet ediyor. Konaklamalı paket fiyatları, rezervasyon ve detaylı bilgi için 0216 458 90 19 veya 0534 597 48 50 numaralı telefonları arayabilirsiniz.

Jazz Company’de Aşkınız Notalara Dökülecek…

Şehrin merkezi Taksim’de yer alan caz dünyasının buluşma noktası Jazz Company’de 14 Şubat gecesi aşk dolu şarkılar var. Sevgililer Günü’ne özel bir repertuarlarla hepimizin aşk hayatına damgasını vurmuş aşk şarkılarına yer verilecek. Türkçe’nin yanısıra İngilizce, İspanyolca, Rumca şarkıları da repertuarlarında bulunduran “Akustik Bişeyler” ile sevgilinizle eşlik edebileceğiniz en güzel aşk parçalarını dinleyebileceğiniz gibi istek şarkılarda da bulunabileceksiniz.

14 Şubat Sevgililer Günü gecesini romantik aşk şarkılarıyla geçirmek isteyenler için sevgililer günü menüsü ve limitsiz yerli içecek dâhil kişi başı 199 TL.

Sevgililer Günü’nde Elite World Europe Hotel Ayrıcalığı

Basın Ekspres’te yer alan Elite World Europe Hotel, Sevgililer Günü’nde size ve sevgilinize unutulmaz bir akşam yaşatacak. Otelin 15. katında yer alan Sky Bar’da zengin sevgililer günü menüsüne gece boyunca canlı müzik eşlik ediyor olacak. Bu özel akşamın iki kişilik fiyatı 380 TL. İki kişilik konaklamalı paket ise 760 TL. dir

Elite World Business Hotel’de Berke Soner ile Sevgililer Günü

Elite World Business Hotel’in lobi katında yer alan, The Grill Ocakbaşı’nda, Berke Soner’in canlı performansı eşliğinde özel bir sevgililer günü geçirebilirsiniz. Sıcak ve şık atmosferi ile The Grill Ocakbaşı’nda romantik bir gece ve sürprizler sizleri bekliyor. Sevgililer gününe özel set menü limitsiz yerli içecek ve sürpriz çekilişlerin de yer aldığı bu özel paket kişi başı 180 TL. dir.

Aşk Van’da Bir Başka Güzel…

Harika şehir manzarasını izleyebileceğiniz Elite World Van Hotel, The Grill Ocakbaşı’nda Sevgililer Günü’ne özel hazırlanmış program sizleri bekliyor. Fasıl grubu ile “Aşk Şarkıları” eşliğinde sevgilinizle romantik ve duygusal bir gece geçirebilirsiniz.

Sevgililer Günün En Tatlı Hediyesi Elite World Chefs’ten

Marifetli eller, Elite World Chefs’te çikolata aşkına bir araya geliyor! 9 Şubat Cumartesi günü Elite World İstanbul’da, 16 Şubat Cumartesi günü Elite World Van Hotel’de ödüllü Executive Chef Mithat Yalçınkaya eşliğinde gerçekleştirilecek olan Pasta ve Çikolata Atölyesi’nde sevgilinize güzel bir sürpriz yapabilir ya da atölye çalışmasına sevgiliniz ile katılıp farklı bir tecrübe edinebilirsiniz. Çikolata atölyesinin kişi başı fiyatı 125 TL.

Pasta ve Çikolata Atölyesi’nde katılımcılar; çikolata temperlemesi, kalıplara dökülmesi ve dolgu yapımı, kalıplardan çıkartma, meyveli pasta yapımı ve süslemesini öğrenecekler.

Her detayın otel tarafından temin ve organize edileceği Elite World Chefs atölyesinde, molalarda otelin ikramlarını tadabilecek, kurs bitiminde yaptığınız harika çikolata ve pastaları sevdiklerinize götürmenin keyfini yaşayabileceksiniz. Ayrıca atölye sonunda ‘Elite World Chefs’ tarafından verilen sertifikalarla eğitiminizi taçlandırabilirsiniz.

www.eliteworldhotels.com.tr

Etiketler: »
Share
2351 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+3 = ?