logo

Elite World Otelleri’nde “Limonata Günleri”

mh_elite_world_limonata_gunleri

Elite World Otelleri bünyesinde yer alan Coffee Company’lerde gerçekleştirilecek “Limonata Günleri” bu yıl da farklı lezzetleri beğeniye sunacak. Limonata günlerine özel hazırlanan limonatalar, yazın en sıcak günlerinde 1-16 Ağustos 2015 tarihleri arasında lezzet tutkunları ile buluşacak.

Yaz aylarının vazgeçilmez içeceklerinden limonatayı “Limonata Günleri” kapsamında farklı tadlarda denemek mümkün olacak. Geleneksel ev yapımı limonatanın yanı sıra farklı meyvelerle tatlandırılmış limonata çeşitleri, 1-16 Ağustos tarihleri arasında Coffee Comapany’lerde beğeniye sunulacak. “Limonata Günleri”nde Geleneksel Limonata, Çarkıfelek – Passion Fruit Limonata, Çilek Limonata, Mango Limonata, Mandalina Limonata sunulacak seçeneklerden sadece bir kaçı olacak.

Geçmişi çok eksiye dayanan vazgeçilmez lezzetlerden biri olan limonatanın izlerine 14 . yüzyılda Mısır’da rastlanıyor. Limon suyu ve bal karıştırılacak ve soğutularak içilen bu içeceğin bildiğimiz halinin çıkışı ise Ortaçağ dönemine dayanıyor. Akdeniz’de tedavi amaçlı da içilen, zenginlik işareti olarak da kabul edilen limonatanın ilk tarifinde sadece limon, şeker ve su yer alıyor.

Etiketler: »
Share
2559 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+4 = ?