logo

Emirates, Dubai’de Home Check-in Hizmetini Tanıttı

Yeni servis, Emirates yolcularının, güvenlik kontrolü ve check-in işlemlerini, evlerinden, otelden ya da ofislerinden tamamlama ve bagajlarının uçuşlarından önce havaalanına taşınmasına imkân tanıyor. Bir Emirates check-in yetkilisi, tercih edilen yere gelerek, çantaları tartıp etiketleyecek ve müşterinin check-in işlemini yaparak uçuş kartını teslim edecek. Bu işlemlerin ardından da, müşteriler, havaalanına geldiklerinde, check-in masalarını geçerek doğrudan pasaport kontrol noktasına devam edebilecekler.

Home Check-in, 7 bagaja kadar olmak üzere 350 AED (dirhem)

Bu hizmet, seyahat başına 7 bagaja kadar olmak üzere 350 AED (dirhem) olarak satın alınabiliyor. Her bir ek bagaj için, 35 AED daha ücret ödenmesi gerekiyor. Müşteriler, bu hizmeti uçuş zamanından 12 saat önceye kadar, emirates.com adresinden rezerve edebiliyorlar. Bu son girişim, Emirates’in, daha rahat bir seyahat deneyimi için dünya çapında ürün ve hizmetler temin etmeye yönelik süregelen kararlılığının bir parçası olarak ön plana çıkıyor.

Emirates, Ekim ayından beri, müşteri deneyiminin ve güvenlik kontrollerinin kusursuz olmasını sağlamak için, tanıtılan Home Check-in servisine yönelik deneme uygulamaları yürütüyordu. Bu hizmet kapsamında, her bir çanta işaretlenerek, kamyonet içerisinde ayrı bir depolama alanına konuyor. Emirates Home Check-in, yeni bir kamyonet filosu ile gerçekleştiriliyor.

Home Check-in hizmeti, Dubai’deki Emirates uçuşlarında şu anda mevcut olan diğer bagaj hizmetlerinin bir tamamlayıcısı niteliğinde. Kusursuz bir seyahat deneyimi için, müşteriler, havaalanında kapı görevlisine ödeme yaparak bagajlarının taşınmasını sağlamaları, ön ödemeli fazla bagajlara yönelik tercih edilen oranlardan ve bagajlarının korunmasına yönelik bagaj muhafazalarından yararlanmaları mümkün.

Dubai’ye gelen yolcular içinse, çantalarını bırakarak şehri keşfetmek isteyenlere yönelik bir emanet tesisi de mevcut. Emirates ayrıca, bagajların gümrük işlemlerinin yapılarak, müşterilere teslim edildiği bir Eve Teslimat hizmeti de sunuyor.

www.emirates.com

Etiketler: »
Share
7038 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?