logo

Emirates Havayolu, İstanbul Sabiha Gökçen Uçuşlarına Haziran 2018’de Başlıyor

Emirates Havayolu, 8 Haziran 2018 tarihinden itibaren başlamak üzere Dubai ve İstanbul’daki Sabiha Gökçen Havalimanı arasındaki uçuşlarının başlayacağını duyurdu. Bu yöndeki servislerin yeniden başlatılması, Emirates ile İstanbul’a seyahat edenlere, iki uçuş noktası seçeneği sağlayacak.

Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan Haftada 5 Uçuş

Boeing 777-300ER model uçaklar ile İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan yapılacak haftada beş uçuş; First Class’ta sekiz özel süit, Business Class’ta 42 yatağa dönüşebilen koltuk ve Economy Class’ta, 310 rahat koltuğu olan, üç kabin sınıfı yapısı ile gerçekleştirilecek. Emirates, iki uçuş noktasıyla hem turizm hem de iş dünyası trafiği için, İstanbul’dan haftada 16 uçuş ve 6500’den fazla koltukla hizmet sunacak.

Bu yeni hizmet ile Emirates, İstanbul’dan haftalık kargo kapasitesini 100 ton daha artıracak ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan geniş gövdeli uçakla tarifeli servis sunan tek havayolu olacak.

Kusursuz bağlantı

Emirates’in EK119 uçağı, Dubai’den saat 10.00’da kalkarak İstanbul’a 13.45’te varacak. Dönüşte, EK120 uçağı İstanbul’dan 15.35’te ayrılarak saat 21.00’da Dubai’ye varacak. Yeni uçuşlar, İstanbul’dan seyahat eden yolcuların, Dubai Uluslararası Havaalanı’ndan Bangkok, Şangay, Seul ve Avustralya gibi popüler noktalara, Emirates uçuşları ile kusursuz bir şekilde ulaşmasına imkân tanıyor.

Yeni uçuşlar ayrıca Çin, Kore, Malezya, Suudi Arabistan ve Kuveyt gibi ülkelerden gelen yolcular için, İstanbul’a devam etmeden önce, Dubai’de daha kısa bağlantı süresinden faydalanmak bakımından avantaj taşıyor.

Emirates Batı Bölgesi Ticari Operasyonları Kıdemli Bölüm Başkan Yardımcısı Hubert Frach “Geçtiğimiz yıl, İstanbul’a ve İstanbul’dan olan uçuşlara yönelik talebin sürekli arttığını gördük ve bu nedenle Emirates ile seyahat eden yolculara, şehirdeki iki uçuş noktası seçeneği sunmaktan memnuniyet duyuyoruz. Flydubai ile olan, genişletilmiş ortaklığımızla birlikte, İstanbul’daki bu iki noktaya yapılan uçuşlarla, müşterilerimize, Dubai ve ötesine yönelik, daha fazla tarifeli uçuş seçeneği ve daha büyük bir bağlantı imkânı sunabiliyoruzdedi.

Seyahat edenler, İstanbul Sabiha Gökçen’den İstanbul içine ve çevredeki illerden de bu havaalanına kolaylıkla ulaşabilecekler. Osman Gazi Köprüsü’nün yapılması ile, kuzey ve batı bölgelerindeki şehirlerde yaşayanlara, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na bir saatten daha az bir sürede ulaşma imkânı sağlanıyor ve İstanbul’un Avrupa yakasından seyahat etmek isteyenler, Sabiha Gökçen ve Taksim arasındaki, yaklaşık 45 dakika süren, tarifeli otobüs hizmetinden yararlanabiliyor.

Emirates Havayolu ile Uçmak

Emirates yolcuları, Türk ekibi de dahil olmak üzere, çok uluslu kabin ekibinin ünlü misafir severliğinin yanı sıra, gurmelere hitap eden mutfağı ve Emirates’in, 3000’e kadar, sesli ve görüntülü kanal sunan, ödüllü eğlence sistemi ice’ın tadını çıkaracak. Tüm Emirates uçuşlarında olduğu gibi, yolculara, Economy Class’ta 35kg, Business Class’ta 40kg ve First Class’ta 50kg olmak üzere, cömert bagaj imkanları sunulacak.

www.emirates.com

Etiketler: » »
Share
7133 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+10 = ?