logo

Emirates, Pekin ve Şangay’a A380 İle Hizmet Verecek

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Pekin ve Şangay (PVG) yönündeki günlük ikinci uçuşlarını Boeing 777-300ER’den A380’e yükselterek bu rotadaki tüm hizmetlerini A380 ile vermeye başlayacak.

1 Temmuz 2017’den itibaren geçerli olacak bu değişiklik, Pekin ve Şangay’a olan yolcu kapasitesini artıracak ve Emirates yolcularına iki Çin şehri ile İngiltere ve Avrupa’daki 18 nokta da dâhil olmak üzere toplamda 30’un üzerinde uluslararası nokta arasında, Dubai üzerinden kesintisiz bağlantı sunacak. Bu değişiklik, Guangzhou, Yinchuan ve Zhengzhou da dâhil olmak üzere Emirates’in Çin yönündeki tüm hizmetlerini güçlendirecek.

Güzergâhlardaki ek koltuklar hem Çin’de hem de Çin’den ulaşılacak ülkelerdeki iş ve eğlence seyahatini desteklerken yolculara da ayrıcalıklı bir seyahat deneyimi sunacak.

Emirates’in, Çin güzergâhındaki üç sınıf konfigürasyonunda 519’a kadar koltuk hizmeti sunan ünlü A380’i şu an Pekin, Şangay, Guangzhou, Hong Kong, Taipei, Güney Kore’de Seul ve Japonya’da Narita olmak üzere 7 Kuzey Asya ülkesine uçuyor.

Emirates’in Çin yönüne ve Çin’den tüm uçuşlarında yolcular, yerel Çin mutfağının tadını çıkartırken aynı zamanda seçkin Skytrax Dünya Havayolu Ödülleri’nde 12 yıldır üst üste Dünyanın En İyi Uçak İçi Eğlencesi seçilerek bir rekora imza atan ice Dijital Geniş Ekran’da en son filmlerin ve TV programlarının yer aldığı, 2,500’den fazla kanalın, müziklerin ve oyunların keyfini sürebilirler. Emirates aynı zamanda 2017 Havayolları için TripAdvisor Travelers’ Choice Ödülleri’nde Dünyanın En İyi Havayolu seçildi.

Emirates A380’in First ve Business Class yolcuları; uçağın üst katında yer alan Onboard Lounge’da vakit geçirebilir, First Class yolcuları uçuşları sırasında ferahlamak için özel uçak içi duş ve spadan faydalanabilirler. Seçkin yolcuların aynı zamanda havaalanı ile Pekin ve Şangay arasındaki transferleri için ücretsiz şoför, lounge erişimi ve öncelikli check-in hakkı bulunuyor. Emirates, Economy Class’ta 35 kg, Business Class’ta 40 kg ve First Class’ta 50kg’a kadar bagaj hakkı sunuyor.

Emirates’in ilk Çin güzergâhı: Şangay

Orta Doğu ve ana kara Çin arasındaki aktarmasız ilk bağlantıyı sağlayan havayolu Emirates, 2002 yılında Şangay’a kargo, 2004 yılında da yolcu hizmeti sunmaya başladı. 2006 yılında başlayan Pekin uçuşu, 2010 yılının Ağustos ayında A380’e yükseltilince Emirates, Çin’e bu ödüllü uçak ile hizmet veren ilk uluslararası havayolu oldu.

Bugün Çin’e haftalık 38 uçuş gerçekleştiren Emirates; Avrupa’daki 38, Afrika’daki 20 ve Orta Doğu’daki 15 güzergâh ile dünyada 80’den fazla ülkede, 150’den fazla şehre kesintisiz bağlantı sunuyor.

Emirates, filosundaki 95 ve siparişteki 47 iki katlı uçağı ile dünyanın en büyük A380 operatörü. Emirates’in geniş gövdeli filosunun amiral gemisi A380, rahatlığı ve endüstri lideri uçak içi özellikleri ile seyahat edenlerin gözdesi. Yolcu uçuşları için tamamı A380 ve Boeing 777’den oluşan filosu ile dünyanın ilk ve tek havayolu Emirates’in modern ve etkili filosu yolcularına yüksek standartlı bir konfor sağlıyor. 2008 yılından beri Emirates, A380 filosunda 80 milyondan fazla yolcuyu uçurdu.

www.emirates.com

Etiketler: »
Share
6742 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+8 = ?