logo

En “Akıllı” Hediye: General Mobile 4G

mh_google_general_mobile4g

Google’ın akıllı telefon deneyimine herkesin ulaşmasına destek olan Android One programı kapsamında General Mobile ile birlikte geliştirdiği “General Mobile 4G” akıllı telefon geçtiğimiz günlerde Türkiye’de satışa sunuldu. Bu telefon güncelliğini her zaman koruyan yazılımı sayesinde, daima en son teknolojiye sahip olmaya imkan sağlıyor. Türkiye’de ilk kez satışa sunulan Android’in en güncel versiyonu Lollipop 5.1.1. donanımı ve 699 TL’lik fiyatıyla General Mobile 4G tüm babaların gözdesi olmaya aday.

Cihazın en dikkat çeken özelliği üstün donanımın yanı sıra, güncelliğini her zaman koruyan yazılımı. Bu sayede kullanıcılar göz alıcı selfie’ler, videolar ve 360 derece panoramik fotoğraflar çekip paylaşmanın, internette özgürce gezinmenin ve ihtiyaç duydukları her tür bilgiye ulaşmanın keyfini Android One ruhuna uygun şekilde, yani yüksek kalite ve performansla ama erişilebilir bir fiyatla sürebilecek.

Şık ve ince tasarımı ile dikkat çeken General Mobile 4G, 13 MP ana kamera ve 5 MP Selfie kamerası, 5 inç HD IPS dayanıklı Gorilla Glass 4 ekranı, Qualcomm Snapdragon 64 Bit güçlü işlemcisi, 2 kat daha iyi performans sunan 2 GB RAM belleği ve 150 Mbps 4G-LTE hızında bağlantı desteği ile tüketicilere benzersiz bir akıllı telefon deneyimi sunuyor. General Mobile 4G’nin 16 GB olan depolama kapasitesi, Micro SD kart girişiyle arttırılabiliyor. Cihaz ayrıca 2500 mAh çıkartılabilen pili ve Android One platformuyla da 90 dakikaya kadar ek aktif kullanım süresi sağlıyor.

10 Maddede Android One

Android One, gücünü sadece donanımındaki gelişmiş bileşenlerden değil, onu en mükemmel şekilde kullanmak için geliştirilen yazılımdan alan bütünsel bir deneyimi temsil ediyor…

Her zaman güncel: En son işletim sistemi sayesinde sürekli güncel kalır ve iki yıl süresince otomatik olarak güncelleme alır.

Android 5.1 Lollipop ve Güvenlik: Android’in en son sürümüyle çalışarak hızlı ve akıcı bir kullanıcı deneyimi için iki kata varan daha iyi bir performans sağlar. Lollipop, Android’in en güvenli sürümüdür.

Uzun pil ömrü: Telefonda yerleşik olarak bulunan pil tasarrufu modu pil ömrünü 90 dakikaya kadar artırır.

Hızlı veri tasarrufu: Yalnızca iki kaydırma hareketiyle veri kullanımı kapatılıp açılabilir.

Akıllı bildirimler: Bildirimlerinizin yönetimi siz de! Önemli bildirimleri ne zaman alacağınıza siz karar verin.

Material design: Android’in yeni tasarımı ekranın her köşesini kullanan renkli, sezgisel ve takılmadan akan grafikler sunar.

Hızlı başlatma: Uygulamaları hızla başlatmayı ve birbirleri arasında hızla geçiş yapabilmeyi garantilemek için Google’daki uzmanlar tarafından test edildi.

En iyi yerleşik Google özellikleri: Önceden yüklü Google Arama, YouTube, Gmail ve daha fazlası…

Dünyanın en büyük uygulama mağazası Google Play: Google Play Store’da yer alan 1,3 milyon uygulama arasından istediğinizi seçin ve yeni sürümleri çıkar çıkmaz güncelleyin.

Otomatik yedekleme: Bu telefondaki her şey Google’da otomatik olarak yedeklenir. Uygulamalarınız, ayarlarınız hatta çektiğiniz fotoğraflar bile. Öyle ki, Google Fotoğraflar uygulaması ile sınırsız sayıda fotoğrafı sadece size özel olarak saklayıp, dilediklerinizi istediğiniz zaman paylaşabilirsiniz.

DONANIM

Android One, General Mobile 4G

– En güncel Android versiyonu Lollipop 5.1.1.

– 5.0 inç HD (720p) IPS ekran, muhteşem videolar için.

– Qualcomm Snapdragon 64 bit güçlü işlemci ve süper performans için 2 GB RAM.

– 16 GB bellek ve micro SD kart yuvası ile artılabilir hafıza

– LTE – 4G’yi destekleyen ilk Android One cihazı, yeni teknolojinin avantajlarını kullanmaya hazır

– 13 MP AF kamera Çift LED flaş desteği ve 5 MP Selfie kamera ile her anı yakalayabilme

– Sağlam ve çizilmelere dayanıklı Gorilla Glass

Herkes için yüksek performanslı akıllı telefon deneyimi: Android One

Android One programı kapsamında önde gelen donanım ve telefon üreticileri ile işbirliği yapan Google böylece yüksek kalite, performans ve uygun fiyatlı akıllı telefon seçeneklerinin tüketicilere sunulmasına destek oluyor. Android One programı kapsamında her aşamada Google onayıyla üretilen telefonlar, kullanıcıya Android işletim sisteminin en güncel versiyonu ile en yeni özellik, uygulama ve güncellemelerin rahatlıkla yüklenebileceği bir şekilde sunuluyor. Android One programı kapsamında geliştirilen telefonlar hızlı işlemci, üstün kaliteli geniş ekran, yüksek çözünürlüklü ön ve arka kameralar gibi gelişmiş özelliklere sahip.

Android One platformu ile ilgili ayrıntılı bilgiye http://www.android.com/intl/ALL_tr/one/ adresinden ulaşılabiliyor.

Etiketler: » » »
Share
2367 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+6 = ?