logo

“En Heyecanlıyı Arıyoruz” Yarışması Başladı

“En Heyecanlıyı Arıyoruz” yarışması başladı

Gün Medya’nın bakıma muhtaç olan hayvan dostlarımız hakkında farkındalık yaratmak, bağış yapmanın kolaylığı hakkında bilinçlendirmek ve daha çok kişiyi gönüllü olmaya teşvik etmek amacıyla projelendirdiği “En Heyecanlıyı Arıyoruzyarışması başladı.

Yarışmaya Katılmak İçin Dostlarınızın Videolarını Çeki

Yarışma kapsamında yapılması gereken tek şey, dostlarımızın en fazla 60 saniyelik videolarını Gün Medya ile Whatsapp hattı veya Instagram hesabı üzerinden paylaşmak ve yarışmaya katılmak.

Yarışma videoları http://www.enheyecanliyiariyoruz.com sitesinde paylaşılacak olup, videosu en çok paylaşılan kişi adına Haytap Hayvan Hakları Federasyonu’na 1000TL bağış yapılacak, ilgili sertifika tarafına iletilecektir.

Yarışmanın birincisi dâhil, ilk on kişiye ise GMG logolu, üzerinde yarışmacı ve dostunun isminin yazılı olduğu birer kupa armağan edilecek.

Yarışmaya 1’den fazla video ile katılım yapılabilir.

Yarışmaya ait detaylı bilgileri http://www.enheyecanliyiariyoruz.com adresinden öğrenebilir, sorular için info@enheyecanliyiariyoruz.com adresine mail atılabilir.

Bu yarışma sayesinde dostlarımızın heyecanlı anlarını daha çok kitleye ulaştırırken, yardım etmenin ne kadar kolay olduğu konusunda bilinçlenerek daha çok kişiyi bu mutluluğa ortak etmek hedefleniyor.

Etiketler: » »
Share
2189 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+6 = ?