logo

En Sevilen Türk Filmleri Fairmont Quasar İstanbul’un Aila Yaz Bahçesi’nde

Fairmont Quasar İstanbul’un bahçe katında misafirlerini Türk mutfağının geleneksel lezzetleri ile buluşturan Aila restoran, bu yaz unutulmaz gecelere ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

Mezeden ocakbaşına Türk mutfağının en güzel lezzetlerinin sunulduğu Aila’nın şehrin tam merkezinde, gözlerden uzak bir vaha ortamı sunan iç bahçesinde, Türk sinemasının unutulmaz filmleri Ağustos ayı boyunca açıkhavada gösterilecek. 

2 Ağustos’ta “Selvi Boylum Al Yazmalım”la bir kez daha “Sevgi neydi?” diye sorup hüzünlenirken, 16 Ağustos’ta “Neşeli Günler”i izlerken, “Turşu limonla mı, sirkeyle mi yapılır?” diye bir kez daha tatlı atışmalara gireceğiz!

Aila bahçede bu unutulmaz Türk filmlerini izlerken, en güzel Türk lezzetlerinin tadına varmak da mümkün. Dileyen sinemaseverler akşam yemeğini de dahil ederek birbirinden leziz meze çeşitleri, ızgaralar ve patlamış mısırdan oluşan 135 TL fiyatlı menüyü tercih ederken, dileyenler patlamış mısır paketli 45 TL’lik giriş ücretini ödeyerek, açıkhavada Türk filmlerinin tadını çıkarabilir.

Bar ve atıştırmalık bölümünde patlamış mısır, dondurma, içecekler gibi film keyfine eşlik eden çeşitli lezzetlerin de sunulduğu Aila bahçede, filmler 21.00’de başlıyor.

www.fairmont-tr.com/istanbul/dining/aila

Etiketler: »
Share
3851 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+1 = ?