logo

English Guru, Global Pazarı Hedefliyor

English Guru CEO’su İbrahim Karakuş

İngilizce öğrenenlerin karşısına çıkan en önemli engel olan konuşma pratiğini ana dili İngilizce olan ve alanında uzman eğitmenleriyle ortadan kaldırmayı hedefleyen English Guru, hesaplı eğitim ücretleriyle dünyanın dört bir yanından gelen öğrencilerin çevrimiçi olarak dil öğrenmesini sağlıyor.

2023’ün hedefi Uzakdoğu pazarları

Uygun fiyat ve gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteği ile rakiplerinden ayrışan English Guru, sunduğu bu avantajlarla her geçen gün daha fazla kullanıcıya ulaşıyor. İleri teknoloji markası olan VBT’nin Yönetim Kurulu Başkanı Birol Başaran’dan 120 bin dolar civarında yatırım alan bir girişim olarak bu yılı 1,5 milyon TL ciro ile bitirmeyi hedeflediklerini söyleyen English Guru CEO’su İbrahim Karakuş, 2023 hedeflerinin ise 10 milyon TL olduğunu belirtti. Şimdiye dek 1.000 kullanıcıya ulaşan, 2023 yılı için de 5 bin kullanıcıyı hedefleyen platformun bir diğer planı da önümüzdeki yılın ikinci çeyreğinde aralarında Çin ve Güney Kore’nin de bulunduğu Uzakdoğu pazarlarına girmek. Bunun için Ar-Ge çalışmalarını tamamladıklarını kaydeden Karakuş, sadece doğru zamanı beklediklerini söyledi.

Günümüzde tüm dünya genelinde İngilizce öğrenimine yönelik yoğun bir talep olduğunu söyleyen Karakuş, oluşan bu talebi profesyonel eğitmenler ve uygun fiyat politikasıyla karşılamak amacıyla online dil öğrenme platformu English Guru’yu kurduklarını belirtti. İngilizce eğitim almak isteyen herkese belirli bir yer ve zamana ihtiyaçları olmadan İngilizce eğitimi veren English Guru’ya özellikle çalışan beyaz yakalılar, üniversite öğrencileri ve 4-13 yaş aralığındaki çocukların ilgisinin büyük olduğunu söyleyen Karakuş “3 ay gibi kısa sürede yüzde 70’i kadınlardan oluşan yaklaşık 1000 kullanıcıya eğitim verdik. Uygun fiyat politikamızla 2023 yılında 5000 kullanıcımızın İngilizce öğrenme sürecine destek olmayı planlıyoruz” dedi.

Anlık İngilizce altyazı desteği de mevcut

İngilizce öğrenmenin herkesin hakkı ve ihtiyacı olduğu” mottosundan yola çıkarak, çok uygun fiyatlarla İngilizce eğitim alma fırsatları sunduklarını kaydeden Karakuş, platformun 100 kişilik geniş bir eğitmen ağına ve gelişmiş bir altyapıya sahip olduğunu belirterek platform hakkında “English Guru’da her ders otomatik olarak sesli ve görsel olarak kaydediliyor. Bu da öğrencilere tekrar tekrar dersleri gözden geçirebilme imkânı veriyor. Görüntülü görüşmeler web sitemiz üzerinden gerçekleştiriliyor, aracı bir uygulama kullanılmıyor. Ayrıca ders esnasında anlık çeviri sistemimiz ve ekran paylaşım teknolojimiz de mevcut. Eğitmen istediği dosyayı veya kendi ekranını paylaşabilir. Anlık mesajlaşma sistemimizle kullanıcılarımızın eğitmenlerle daha verimli dersler yapmalarını sağlıyoruz. Diğer online İngilizce eğitim şirketlerinden farklı olarak ise kurumsal kullanıcılarımız için ölçme ve değerlendirme sistemi de mevcut. Ek olarak ders esnasında gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteğini ücretsiz olarak veriyoruz. Oldukça güvenli bir sisteme sahip olan English Guru, tamamen Amazon alt yapısını kullanıyor. Çok yakın zamanda mobil uygulamamızı hayata geçirerek kullanıcıya kolaylık sunmayı hedefliyoruz” dedi.

İhtiyaçlara göre 3 ayrı paket bulunuyor

English Guru’nun sunduğu paketler hakkında da bilgi veren İbrahim Karakuş, kullanıcıların ihtiyaçları doğrultusunda “Standart paket”, “Premium paket” ve “Çocuk paketi” olmak üzere 3 çeşit abonelik sistemine sahip olduklarını belirtti. Buna göre standart paket, ana dili seviyesinde İngilizce konuşan eğitmenleri kapsarken; bu pakette gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteği de bulunuyor. Premium ve Çocuk paketleri ise ana dili İngilizce olan ve anadili seviyesinde İngilizce konuşan eğitmenleri kapsıyor, dersler görüntülü olarak kaydediliyor. Aynı zamanda bu pakette gerçek zamanlı İngilizce altyazı desteği de bulunuyor.

https://tr.englishguru.tv/

Etiketler: »
Share
380 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

7+7 = ?