logo

Erkek Traşında FlexBall Teknolojili Gillette Fusion ProGlide Zamanı

mh_gillette_lansman_01

Gillette, geliştirdiği dört yöne hareket edebilme özelliğine sahip FlexBall teknolojili yeni fusion proglide ile tıraşın tarihine yeni bir boyut getiriyor.

Erkeklerin Tıraş Olurken Yüzlerinin Aldığı Şekilleri Tasvir Eden Fotoğraflar

Gillette yeni ürününü 7 Ekim 2015 tarihinde Suada Club’da gerçekleştirilen ve Özge Ulusoy, Mehmet Turgut, Işıl Reçber, Burak Kut, Yağmur Atacan, Mert Vidinli, Ayşe Kucuroğlu, Cengiz Abazoğlu ve sosyal medya fenomenlerinin ‘‘Tıraş Yüzleri’’ fotoğraflarıyla renk kattığı özel lansman ile tanıttı. Lansmana ayrıca ünlü sanatçı Burak Kut’un eşi Cansel Kut ile eski futbolcu Tümer Metin de katıldı.

FlexBall teknolojili yeni Fusion ProGlide’dan önce erkeklerin tıraş olurken yüzlerinin aldığı şekilleri tasvir eden fotoğraflarıyla renklenen lansman için ünlü fotoğrafçı Mehmet Turgut objektifin karşısına geçti. Tıraş Yüzleri Projesi’nde erkeklerin yanı sıra Işıl Reçber, Özge Ulusoy ve Ayşe Kucuroğlu da erkeklerin nasıl tıraş olduğunu anlatan mimiklerle poz verdi.

20 Yıl Süren AR-GE çalışmaları

Erkeklerin, tıraş bıçağının yüzlerine tam olarak temas etmesini sağlamak için yüzlerinde yaptığı sıkma ve germe hareketlerinden esinlenen Gillette, geliştirdiği Flexball teknolojili yeni Fusion ProGlide ile tıraşı yeniden keşfetti. 20 yıllık AR-GE çalışmaları sonucunda üretilen FlexBall teknolojili yeni Fusion ProGlide, öne, arkaya ve yanlara doğru dört yönlü hareket özelliğine sahip sapıyla yüz kıvrımlarına meydan okuyor ve ardında neredeyse tek bir kıl bile bırakmıyor. Eşsiz FlexBall teknolojisi, tıraş bıçağının dört yöne hareket etmesine izin vererek tıraşa yeni bir hareketler dizisi kazandırıyor.

Gillette Türkiye ve Kafkasya Marka Müdürü Salih Öztürk Lider erkek bakım markamız Gillette ile 100 yılı aşkın bir süredir erkeklerin hayatında yer alıyoruz. Dünyada 800 milyon, Türkiye’de ise 25 milyon erkek Gillette tıraş bıçaklarını kullanıyor. Bir markanın bu noktaya erişmesi müşterilerinin ihtiyaçlarını çok iyi anlaması ve bu ihtiyaçlara inovatif bir bakış açısıyla yön vermesinden geçiyor. Flexball teknolojili yeni Fusion ProGlide bunun en iyi örneği” dedi.

P&G Küresel Erkek Bakım Bilimsel Araştırmalar Lider Dr. Kristina VanoosthuyzeYüzyıllardır erkekler tıraş bıçağı ile tüm kıllara ulaşabilmek için tıraş esnasında yüzlerine çeşitli şekiller verdiler, bu adeta tıraş deneyiminin bir parçası haline geldi. Biz de tam olarak bundan ilham aldık. Tıraşta yüz kıvrımlarına meydan okuyan yeni bir çağ yaratmak için gelişmiş dört yönlü hareket anlayışına geçmemiz gerektiğini biliyorduk. Ancak dört yönlü hareket edebilen sapı gerçekten hayata geçirebilmek için bilim insanları, tasarımcılar ve mühendislerden oluşan çok sayıda kişiden oluşan ekibin olağanüstü bir araştırma yapması gerekti. Yıllarca süren tasarım ve geliştirme ile binlerce saatlik işgücüne dayanan deneme ve testler sonucunda en iyi ürünümüzü geliştirmeyi başardık. Flexball teknolojili yeni Fusion ProGlide ile oyunun kurallarını yine değiştirdikdedi.

mh_gillette_lansman_02

Bugüne kadar tıraş konusunda bildiğiniz her şey değişiyor

Tıraşta maksimum temas çağını başlatan FlexBall Teknolojili Yeni Fusion ProGlide’ın öne çıkan özellikleri şöyle sıralanıyor

-Dört yöne hareket edebilme özelliğine sahip sapıyla erkeklerin yüz kıvrımlarına maksimum temas sağlıyor ve neredeyse her kılı alıyor.

-Yeniden tasarlanan sapı sayesinde, yüz kıvrımlarına meydan okuyan tıraşı sağlıyor.

-Eşsiz FlexBall teknolojisi, tıraş bıçağının dört yönlü hareketine izin vererek tıraşa yeni bir hareketler dizisi kazandırıyor.

-FlexBall Teknolojili Yeni Fusion ProGlide tıraş makinesinin Power ve Manuel seçenekleri mevcuttur. Mevcut Gillette Fusion ve Gillette Fusion ProGlide tıraş bıçakları ile kullanılabilir.

Gillette Fusion ProGlide’ın diğer özellikleri

-Cilt üzerinde daha yumuşak bir hareket sağlayan geliştirilmiş kayganlaştırıcı bant ve daha iyi kontrol için daha ergonomik bir tutuş ile mükemmel bir tıraş deneyimi sunuyor.

-Gillette’in en ince, düşük dirençli kaplamalı bıçakları hem asılma ve çekmeyi azaltıyor hem de daha az eforla sakalın kesilmesini sağlıyor.

-Daha da yumuşak ve daha rahat bir tıraş için cildi hazırlamaya yardımcı olan Fusion ProGlide Tıraş Jelleri ile etkisi artırılabilir.

Etiketler: » » » »
Share
3989 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+8 = ?