logo

Esnaf ve KOBİ’lerde Tahsilat Sorunu Bitiyor

mh_odeal_gorsel

Aylık kotalar ya da sabit maliyetler nedeniyle POS cihazı almayan esnaf, KOBİ ve bireysel çalışanların kredi kartı ile ödeme kabul etme derdini “Ödeal İşyerim” sonlandırıyor. Cep telefonlarını birer POS cihazına çevirerek cep telefonları üzerinden kredi kartı tahsilatı yapabilme imkanı sunan “Ödeal İşyerim” esnaf ve KOBİ’lerin tahsilat derdini sonlandırıyor. Müşterilerin cebinde nakit para olmadığı durumlarda bile kredi kartı ile satış yapılmasına imkan tanıyor.

Ödeal İşyerim İle Düzenli Tahsilat

Ticaret hayatında küçük esnafın elini güçlendiren “Ödeal İşyerim” aidat, danışmanlık bedeli gibi her ay düzenli olarak ödenen ücretlerin tahsilatında da kolaylık sağlıyor. “Ödeal İşyerim” uygulamasında bulunan düzenli ödeme seçeneği ile esnaf, KOBİ ya da bireysel çalışanlar her ay müşterilerini ziyaret ederek tahsil edecekleri ücretleri, belirlenen tarihlerde müşterilerinin kredi kartlarından otomatik olarak tahsil edebiliyorlar. Böylelikle iş sahipleri tahsilat kolaylığı yaşarken ödeme için müşterilerine gitmeleri nedeniyle ortaya çıkan iş gücü kaybının önüne geçiliyor.

Bayi ve Servisler de Ödeal İş Yerim İle Kolay Tahsilat Yapıyor

“Ödeal İşyerim”, kurumsal firmaların satış ekipleri, bayileri ve servisleri tarafından da mobil tahsilat platformu olarak kullanılıyor. Bir çok kişinin görev yaptığı bu kurumlarda, her bir satış temsilcisi ya da servis ekibine birer POS cihazı almanın maliyetine katlanmak istemeyen firmalar, “Ödeal İşyerim” uygulaması ile, tüm ekiplerinin cep telefonları üzerinden yapacakları tahsilatları tek noktadan takip edip, idare edebiliyorlar.

Samsung Akıllı Telefon Sahibi İş Yerlerine Özel, Düşük Komisyon

Ödeal İşyerim ve Samsung geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdikleri iş birliği ile, Samsung akıllı telefon sahibi iş yerlerine özel imkanlar sunuyor. Samsung akıllı telefonlarına “Ödeal İşyerim” uygulamasını indirerek cep telefonlarından kredi kartı tahsilatı yapmaya başlayan işyerleri üç ay boyunca sadece 0,99’luk komisyon ücreti ödeyecekler.

Ödeal İşyerim Nasıl Kullanılıyor?

Sistemi kullanmak son derece basit, akıllı telefonlardan App Store ya da Google Play’den ücretsiz olarak indirilen Ödeal İşyerim uygulaması, üyelik başvurusu yapılıp kabulünün hemen ardından kullanılabiliyor. Sabit POS maliyetlerine katlanmak istemeyen mikro işletmeler için ideal çözüm olan Ödeal İşyerim ile tahsilat basit birkaç adımla yapılabiliyor. Tahsilatı tamamlamak için öncelikle işletme sahibinin uygulama ekranına müşterisinin telefon numarası, adı ve ürün / hizmet bedeli giriliyor. Tüketicinin kredi kartı bilgileri uygulama ekranına NFC, OCR veya elle giriş yoluyla tanıtılıyor. Daha sonra çıkan uygulama ekranına müşteri tarafından imza atılarak işlem tamamlanıyor.

Etiketler: » » » »
Share
2432 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+7 = ?