logo

Etiya’ya Bir Ödül Daha!

mh_etiya_odul

Etiya,  ödül kazanmaya adeta doymuyor. Şirketin en çok ilgi gören ürünlerinden Ofisim.com, “EuroCloud Europe Award 2015 – Avrupa Bulut Ödülleri”nin Türkiye ayağında bağımsız jüri tarafından yapılan değerlendirmede “Yatay Çözümler Alanında En İyi Bulut Bilişim Hizmeti” olarak seçildi.

Bu yıl üçüncüsü gerçekleşen EuroCloud Europe Award 2015’te Türkiye’nin önde gelen bilişim firmalarına ait 180 farklı ürün yarıştı. Ödüller, müşteriye sağlanan fayda, yaratıcılık, ölçeklenebilirlik, ürün kalitesi, orjinallik ve profesyonellik gibi kriterler gözetilerek verildi.

Ofisim.com bulut CRM uygulaması, ekip ve satış aktivitelerini daha iyi organize ederek, iş verimliliğini artırmayı hedefleyen KOBİ’ler için, Türk mühendisler tarafından Türkiye’de geliştirildi. Bulut teknolojilerini altyapı olarak kullanan Ofisim.com, kullanıcılarına önemli bir maliyet avantajı, esnek ölçeklendirilebilirlik ve ofisten bağımsız çalışabilme gibi benzersiz imkanlar sağlıyor.

Daha Geniş, Rekabetçi Çözümler

Düzenlenen törende Etiya adına ödülü alan Etiya CEO’su Aslan Doğan, Ofisim.com’un başta KOBİ’ler olmak üzere farklı ölçekteki şirketlerin fırsatları satışa dönüştürmesi ve rekabet gücünü artırmasına yönelik avantajlarıyla “en iyi” seçilmesinden duydukları mutluluğun altını çizdi. Ofisim.com’un müşteri ilişkileri yönetimi, satış gücü otomasyonu, proje yönetimi ve ekip içi verimlilik uygulamaları ile piyasadaki diğer CRM uygulamalarına kıyasla daha geniş kapsamlı çözüm sunduğunu vurgulayan Doğan “Ofisim.com’u diğer SaaS CRM uygulamalarından farklılaştıran en önemli özelliği ise; kullanıcıların, mevcut uygulamayı diledikleri gibi özelleştirebilmesi ve kendi uygulamalarını Ofisim.com platformu üzerine ekleyebilmeleri. Gelişmiş özelleştirilebilir altyapısı ile hizmet, bilişim, emlak, üretim, bilgi teknolojisi, ajanslar gibi farklı sektörlerin ihtiyaçlarına cevap verecek şekilde kullanıcı tarafından yeniden dizayn edilebiliyor” dedi.

www.etiya.com

Etiketler: » » » »
Share
4611 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+2 = ?