logo

Etstur, Sabre Futbol Turnuvası’nın Şampiyonu Oldu

Sabre Corporation tarafından düzenlenen ve 9 Ekim 2018 tarihinde başlayan, seyahat sektöründen toplamda 16 takımın katıldığı Sabre Futbol Turnuvası Beşiktaş Akatlar Halı Saha’da oynanan Etstur – Connection Tour final müsabakasıyla sona erdi.

Turnuvada Connection Tour’u 5-2’lik skorla yenen Etstur takımı turnuvanın şampiyonu oldu. Maç sonrası düzenlenen kupa töreninde Connection Tour ve Etsur takımlarına madalyalarının yanı sıra Sabre’dan 5.000 TL ve 2.500 TL tutarlarında Migros Hediye çeki ve Türk Hava Yolları’ndan hediye paketleri hediye edildi.

Turnuvanın gol kralı 24 golle Etstur takımından Güven Sağlamlı oldu. Sağlamlı’ya maç sonunda Sabre Türkiye Genel Müdür Altuğ Bekdemir tarafından Altın Ayakkabı ve Türk Hava Yolları Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Mert Dorman tarafından çift kişilik yurt dışı uçak bileti hediye edildi.

Sabre Türkiye Genel Müdür Altuğ Bekdemir tarafından turnuva’nın destekçisi Türk Hava Yolları Kurumsal Pazarlama ve Dağıtım Kanalları Başkanı Mert Dorman ve sponsoru MioPlus’ın Genel Müdür Özkan Şahin’e teşekkür plaketlerinin verilmesiyle başlayan kupa töreni, takımlara madalyalarının verilmesinin ardından kupa töreni ile sona erdi.

Sabre Türkiye Pazarlama Müdürü Tevfik Çağatay Seçilmiş “Sabre olarak seyahat sektörundeki birçok acenteyi ve havayolunu bir araya getiren, spor ve eğlence dolu böylesine güzel bir organizasyona ev sahipliği yapmaktan dolayı çok mutluyuz. Katılan tüm takımlara, gerek saha kenarında gerekse Sabre Türkiye YouTube kanalından canlı izleyerek takımlarına destek olan tüm taraftarlara teşekkür ediyoruz. Turnuva ile ilgili acentelerden, takımlardan, oyunculardan aldığımız harika tepkiler neticesinde bu güzel turnuvayı geleneksel hale getirerek önümüzdeki senelerde de organize etmeyi düşünüyoruz. Bu sene ilkini gerçekleştirdiğimiz futbol turnuvası oldukça heyecanlı ve çekişmeli maçlara sahne oldu. Takımlarımız zor maçlar oynayarak finale kadar geldiler. Oyuncuların centilmence müsabakaları hepimizi çok mutlu etti. Turnuvaya katılan tüm takımlarımıza, turnuvayı destekleyen Türk Hava Yolları ve MioPlus’a ve turnuvada emeği geçen herkese çok teşekkür ediyor, şampiyon Etstur takımını tebrik ediyoruz” dedi.

Sabre Futbol Turnuvası’na TÜRSAB, Türk Hava Yolları, Sabre, Etstur, Jolly Tur, Ucuzabilet.com, Enuygun.com, Pronto Tour, Biletbank.com, Active Turizm, Connection Tour, Viking Turizm, Vısta Turizm, Tura Turizm, YKM Turizm takımları katıldı.

Etiketler: » » » » » »
Share
3800 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+10 = ?