logo

Ev Almadan AB’de Oturma İzni!

Schengen Vizesi alma derdi ortadan kalkıyor. Avrupa yaşamı gerçek oluyor. İşte Avrupa; belirli sabit gelir gösterebilen kişilerin İspanya ve Yunanistan’ da oturum izni almalarını sağlıyor. Normal şartlarda yüzbinlerce dolar gayrimenkul yatırımı ile alınabilen oturma izninin tersine, bu yöntem ile hiç bir yatırıma gerek olmuyor.

Yatırım Yapmaya Gerek Olmadan Schengen Vizesi

isteavrupa.com’un kurucusu, uluslararası yatırım danışmanı Bahtiyar Yurtoğlu; ‘Yatırım yapmaya gerek olmadan; schengen vizesi kuyruklarından kurtulmak veya Avrupa’da yeni bir yaşam kurmak, insanlara çok cazip bir fırsat olarak geliyor. Biz de bu projemizde, güçlü İspanyol ve Yunan avukat kadromuz ile tüm prosedürü detayları ile bilerek; sıfır hata ile oturma izinlerini alınmasını sağlıyoruz.’ dedi.

Yurtoğlu, “Bunun dışında Macaristan ve Slovenya’da ise 60.000 Euro’dan başlayan gayrimenkul alımı ile de oturma izni alınmasını sağlayan isteavrupa.com sabit geliri olmayan vatandaşlara da cüzi bütçeler ile gayrimenkul yatırımı yaparak, oturma kartı almalarına olanak sağlıyor. ‘Sabit geliri olan veya 60.000 Euro gayrimenkul yatırımı yapan her vatandaşın oturma izni almasını sağlayabiliyoruz”. dedi.

Avrupa’da oturum izninin olması Türklerin kolaylıkla Avrupa ülkelerine açılmayı sağladığı gibi, oturum izni alınan ülkenin vatandaşlarının yararlandığı birçok yerel fırsat ve haktan da yararlanılabiliyor.

Bu projelerle ilgilenenler için düzenli olarak adaylarla toplu görüşmeler yaparak; prosedürü anlatan isteavrupa.com bir çok insana Avrupa fırsatını sağlamaya devam ediyor.

Avrupa’da en avantajlı oturum iznine sahip olmak için : www.isteavrupa.com

Etiketler: »
Share
2370 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+5 = ?