logo

Evcil Dostlarımız Moofio İle Sosyalleşiyor

mh_moofio_gorsel

Türkiye’nin evcil hayvanlar için yaratılmış en geniş çaplı mobil sosyal ağı olan Moofio, hayvan sahibi ve hayvansever herkes için buluşma noktası olmayı hedefleyen bir uygulama.

Ücretsiz olarak indirilebilen bu uygulama ile artık evcil hayvanlarımızın da kendilerine ait sosyal medya hesapları olabilecek. Aynı zamanda uygulama içerisinde, sahiplendirme, çift bulma, kayıp hayvan ilanı, misafir ev bulma gibi, evcil hayvanlar ve sahiplerinin hayatlarını kolaylaştırmayı amaçlayan fonksiyonlar bulunuyor.

Moofio Kurucu Ortağı Can Aksoy uygulama ile ilgili olarak “Moofio’yu eğlenceli, sosyal ve sorumluluk sahibi olarak tanımlıyorum. Sevimli ya da komik fotoğraflar paylaşmanın insan psikolojisi üzerinde yarattığı pozitif etki artık hepimiz tarafından biliniyor. Sosyalleşmek ve eğlenmek, hem bizim hem de evcil hayvanlarımızın gün içerisinde en çok arzu ettiği şey. Tüm bunların yanında bir de evcil hayvanlarımızın arkadaş edinmek, geçici veya kalıcı bir yuva bulmak, eş bulmak gibi aslında yaşamları boyu ihtiyaç duyabilecekleri her şeye cevap verebilen bir topluluk olalım istedik. Tüm hayvan sahibi ve hayvanseverleri Moofio’ya bekliyoruz” dedi.

www.moofio.com

Etiketler: »
Share
1886 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

10+9 = ?