logo

Evde Gezinen Temizlik Robotu

iRobot, her bütçeye uygun birden çok robot süpürge ve robot paspas çözümlerini Türk tüketicilerle buluşturmaya devam ediyor. iRobot’un yeni ürünü Roomba e5 satışa çıktı.

Evde Akıllıca Gezinen Temizlik Robotu

Daha temiz zeminler için 5 kat daha güçlü çekim gücüne sahip olan cihaz, gözle görülen, görünmeyen kir ve evcil hayvan tüylerini kolayca temizleyebilen yüksek verimli filtresi ve üç aşamalı temizleme sistemi ile fark yaratıyor. Kiri duvar kenarlarından ve köşelerden derinlemesine temizlemeye yarayan köşe temizleme fırçası bulunan cihaz, evde akıllıca gezinen, mobilyaların altını ve çevresini özenle temizlemeyi sağlayan saniyede 60’tan fazla karar veren akıllı sensörleriyle kullanıcılarının işini kolaylaştırıyor.

Yıkanabilir toz haznesi ve evdeki kirin yoğun olduğu alanlarda daha güçlü çalışarak detaylı bir şekilde temizliği sağlayan Dirt Detect kir sensörleri bulunan robot süpürge, temizlik bitiminde her zaman kullanıma hazır olması için şarj ünitesine geri dönüyor ve şarj olmaya otomatik olarak başlıyor.

Ev temizliğini Roomba e5’e bırakın, rahat edin!

Kullanıcılarının hayatını kolaylaştıracak robot süpürge Wi-Fi Bağlantısı ile iRobot Home uygulaması üzerinden istenilen zaman ve tarihe temizliğin zamanlamasının yapılmasını sağlıyor. Telefon üzerinden temizliği ev içinde veya dışarıdayken başlatma olanağı sunan cihaza, MediaMarkt, Robot Süpürgem, Amazon Türkiye ve Süpürge Sepeti internet sitelerinden ulaşabilirsiniz.

www.irobot.com.tr

Etiketler: » »
Share
3129 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

5+6 = ?