logo

Evlenme Teklifiniz Masala Dönüşsün: evlenelimmii.com

Hayatın en özel anlarından biri hiç kuşkusuz evlilik teklifi. Ancak bu teklifi kendisi ve partneri için ömür boyu unutulmaz kılmak isteyenler, detaylar arasında kaybolarak keyif yerine stres yaşayabiliyor. “Evlilik teklifi planlayıcısı” Evlenelimmii, teklifin tüm detaylarını kurgulayarak ve uygulayarak çiftlerin hayallerini gerçeğe dönüştürüyor.

Çiftlerin hikayesine özel senaryolar

Çiftlerin hikayesinden yola çıkarak özel senaryolar hazırlayan Evlenelimmii, bu nedenle paket sunmak yerine kişiselleştirilmiş teklifler hazırlıyor. Bu sayede kimi çift Maldivler’de gün batımında evlilik için ilk adımı atarken, kimi çiftler de bir dağ evinde kendileri için çalan parçanın şaşkınlığını ve mutluluğunu yaşıyor. Çiftlerin yaşam amacını ve karakterlerini de göz önünde bulunduran www.evlenelimmii.com, macera severlerden romantik çiftlere kadar herkese uygun senaryolar hazırlıyor.

Tekliften düğüne tüm detayları romantik danışman planlıyor!

Çiftlere evlilik sürecinde danışmanlık hizmeti de veren Evlenelimmii, yalnızca evlilik teklifini planlamakla kalmıyor, düğün gününe kadar yapılan tüm hazırlıkları keyifli, sakin ve stressiz geçirmeye olanak tanıyor. Davetli listelerinin hazırlanması, düğün yemeği ve hatta nedimelerin giysileri bile “romantik danışman”ın desteğiyle eğlenceli bir anıya dönüşüyor.

Evli çiftlere özel sürprizler

Evlenelimmii, evlilik teklifinin yanı sıra, yıldönümü ve sürpriz organizasyonlarla evli çiftlere özel planlamalar da yapıyor. Evlendikleri günkü heyecanı yeniden yaşamak isteyen çiftler kendilerini, başbaşa veya sevdiklerinin de içinde yer aldığı sürpriz bir senaryonun içinde bulabiliyor.

Evlilik teklifi hazırlığında olanlar veya bu heyecanı yeniden yaşamak isteyen evli çiftler, “evlilik teklifi planlayıcısı” Evlenelimmi hakkında detaylı bilgiye www.evlenelimmii.com üzerinden ulaşabiliyor.

Etiketler:
Share
1302 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+2 = ?