logo

Extreme Networks, Zebra Technologies’in “Wireless LAN” Bölümünü Satın Alarak Büyümesini Sürdürüyor

mh_y3_serdar_ince

Y3K Ürün Yönetimi Direktörü Dr. Serdar İnce

Y3K’nın Türkiye temsilciliğini üstlendiği Extreme Networks, kablolu ve kablosuz ağ sistemleri alanında çalışmalarını sürdürüyor.

Yakın zamanda Y3K Güvenlik Teknolojileri tarafından Türkiye distribütörlüğü üstlenilen Extreme Networks, istikrarlı büyümesini 2016’nın son çeyreğinde satın aldığı Zebra Technologies’in “Wireless LAN” Bölümü ile devam ettirdi. Zebra Technologies’in “Wireless LAN” bölümünü satın alması ile perakende, turizm, ulaşım ve lojistik gibi yeni pazarlarda da hizmet vererek dikey bir büyüme hedefleyen şirket, 55 milyon dolarlık bu satın alma sonucu, kablosuz yerel alan ağı pazarında büyümesine hız katacak. Zebra Technologies aracılığıyla yeni müşterilere en uygun çözümler ile ulaşabilecek olan Extreme Networks, aynı zamanda şirketin işinde uzman, tecrübeli ekiplerinden ve geliştirdiği teknolojilerden de faydalanacak.

Bilgi Teknolojilerinin Vizyoneri Extreme Networks

Extreme Networks, 2016 yılında da Gartner’ın yaptığı araştırma sonucunda ‘vizyoner’ üretici ödülünü almaya hak kazandı.

Y3K Ürün Yönetimi Direktörü Dr. Serdar İnce Türkiye distribütörlüğünü üstlendiğimiz Extreme Netwoks’ün 2016 yılında vizyonerlik yolunda attığı adımları ve büyümesi konusundaki başarılarını memnuniyetle takip ediyoruz. Y3K olarak müşterilerimize en yeni teknolojileri ilk sunma özelliğimize uyum sağlayan bir firma ile çalışmak bizler için heyecan verici bir gelişme. Diğer yandan distribütörlük anlaşmamız ile ürün gamımıza katılan kablolu ve kablosuz ağ sistemleri ile yazılım ve analiz programları sayesinde müşterilerimize bu alandaki en kaliteli ürünleri sunabilmek de gücümüze güç katıyor” dedi.

Etiketler: » » »
Share
1858 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

4+8 = ?