logo

Fark Yaratan IT Girişimciler Aranıyor

mh_metro_bilisimci

Metro Toptancı Market, HORECA sektörünün geleceğine yön veren projelerin sahibi olan IT girişimcilerini desteklemek amacıyla Techstars işbirliği ile Techstars Metro Accelerator Yarışması’nı düzenliyor. Metro’nun dünya genelinde çalıştığı 2 milyondan fazla restoran, otel ve işletme mutfaklarına köprü olan Techstars METRO Accelerator’a katılmak isteyen girişimciler, 3 Ağustos 2015 Pazartesi gününe kadar başvuruda bulunabilecekler.

Lojistikten gıda teknolojisine, finansal teknoloji çözümlerinden mobil çözümlere kadar her türlü teknoloji ile otel, restoran, kafe ve işletme mutfaklarına katma değer sağlayacak çözümler yaratanların katılacağı yarışmaya girişimciler, projelerini İngilizce olmak kaydıyla sadece http://www.techstarsmetro.com/ üzerinden gönderebilecek.

Ödeme, sipariş, pazarlama, yönetim ve teknoloji çözümleri geliştiren girişimcilerin yanı sıra data yönetimiyle fark yaratan proje sahiplerinin katılabileceği yarışmada, projenin hayata geçirilmiş olması koşulu aranmıyor.

120 bin Avro’luk yatırım desteği…

3 Ağustos Pazartesi günü tamamlanacak başvuruların ardından tüm dünyadan 10 proje seçilecek ve kazanan projeler, Eylül ayında açıklanacak. Techstars METRO Accelerator’da kazanan10 girişimci, Berlin’de 13 hafta sürecek bir eğitim programında fikirlerini METRO ve Techstars’ın eşsiz kaynaklarıyla geliştirme ve 120 bin Avro’ya kadar yatırım desteği alma imkanı bulacak.

www.metro-tr.com

Etiketler: » » »
Share
2158 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

8+4 = ?