logo

Faydata, Yeni Projeleriyle Büyümeyi Hedefliyor

mh_faydata_kenan_altun

Faydata CEO’su ve Kurucu Ortağı Kenan Altun, Faydata Bilgi Teknolojileri adı altında “İnsanlara fayda sağlayan projeleri bir şirket çatısı altında geliştirmeye karar verdiklerini ve şirket ismini kararlaştırırken de FAYDA ve DATA kelimelerinden yola çıkarak Faydata’nın projelerinden ilkini  Faydabul.com’u kurduklarını belirtti.

Proje aslında internet ortamında faydalanılan tüm kategorilerde özellikle en çok kullanılan “arama” hizmetlerine alternatif olarak geliştirilen ve kullanıcıların deneyimlerine göre geliştirilmiş bir platform. Arama hizmetlerine ve elektronik ticarete yeni kavramlar kazandıran, insanlara fayda sağlayabilecek bir çalışma.

Ayrıca üniversiteden yeni mezun olmuş, iş fikri olan gençlerin de fikirlerini şirketleri bünyesinde yeşertebilmeleri için projenin kapıları gençlere sonuna kadar açık.

Faydata CEO’su ve Kurucu Ortağı Kenan Altun son olarak ürettikleri yazılımlarda ve web sitelerinde kişisel verilerin güvenliği hakkında, “Kişilerin iletişim bilgilerinin talebe cevap veren kurumsal üye haricinde başka bir 3. şahısla paylaşılmaması ve web sitesinin güvenilirliği bizim üzerinde hassasiyetle durduğumuz bir konu. Kullanılmasıyla fayda bulacak her iki taraf için de üye olurken SMS olarak gönderilen doğrulama kodu ile üye olunduğunu ve bu sayede sahte bir üye portföyü bulundurmuyoruz”  dedi.

Etiketler: » »
Share
2711 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

9+10 = ?