logo

Fenerbahçe ve Xerox Arasında Teknolojik İşbirliği

mh_xerox_fenerbahce

Fenerbahçe SK, bilgi ve doküman iş akışını profesyonelce yönetmek için, tüm tesis ve işletmelerinde yazıcı, fotokopi, faks ve tarayıcı olarak kullanılan ofis cihazlarını Xerox marka ürünlerle yeniliyor. Xerox’un dünya üzerinde on binlerce profesyonel kuruma sunmuş olduğu ofis ve doküman yönetim hizmetlerini de alacak olan Fenerbahçe SK profesyonel bir teknoloji hamlesi daha yapıyor. Fenerbahçe SK ve Xerox arasındaki anlaşma kapsamında, Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Spor Kompleksi, Fenerium, Fenercell, FB Kart Ankara İncek, Düzce Topuk Yaylası, Dereağzı, Todori, Konukevi, FB spor okulları, şirket ve tesislerinde bulunan 150’nin üzerinde ofis cihazı, son teknoloji, geleceğin mobil çalışma anlayışını destekleyen ofis ürünleri ile değiştirildi. Anlaşma kapsamında Xerox’un kurumsal iş ortağı Lidya Bilişim A.Ş, Fenerbahçe SK’nın kullanacağı Xerox marka ofis ürünlerinin servis ihtiyaçlarını yerinde karşılayacak.

Fenerbahçe SK ve Xerox arasındaki iş birliği üzerine bir değerlendirmede bulunan Fenerbahçe Spor Kulubü Asbaşkanı ve Yönetim Kurulu Üyesi Önder Fırat “Fenerbahçe, Türkiye standartlarının üzerinde bir kulüp anlayışıyla yönetiliyor. Her alanda farkımızı, Fenerbahçe’yi takip eden, örnek alan diğer kulüplere gösteriyoruz. Teknoloji yatırımları da farkımızı ortaya koyduğumuz önemli bir alan. Xerox ile yaptığımız anlaşmayla rekabetteki çıtayı biraz daha yükselttik. Xerox’un göstermiş olduğu profesyonel yaklaşım ve destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

Xerox Türkiye Genel Müdürü Burak Özer “Fenerbahçe SK’nın, ofis ve tesislerinde kullanmak üzere Xerox marka ürün ve çözümleri tercih etmesi bizleri gururlandırdı. Fenerbahçe, sadece Türkiye’nin değil dünyanın en büyük spor kulüplerinden biri, yatırımları ve kurumsallığı ile örnek bir kurum. Fenerbahçe SK sadece ürünlerimizi kullanmayacak, aynı zamanda dünya genelinde on binlerce büyük firmaya sunduğumuz Yönetilen Baskı Hizmetleri’ni de kullanıyor olacak” dedi.

Fenerbahçe SK çalışanlarına mobil çalışma imkanı

Xerox’un bulut sistemler üzerinde çalışmayı destekleyen ConnectKey yazılım platformuna sahip ofis ürünlerini de kullanmaya başlayacak olan Fenerbahçe SK çalışanları, ofis dışından kurum bilgi ve dokümanlarına ulaşabilecek. İsterlerse, akıllı telefon ve tablet cihazlar üzerinden herhangi bir Fenerbahçe SK tesisinde kurulu olan bir Xerox ofis cihazına uzaktan ve kablosuz baskı gönderebilecekler. Fenerbahçe SK, geçmişten gelen kağıt dosya formatındaki dokümanlarını, ister buluta, ister ağ ortamındaki bir bilgisayara elektronik dosya formatında tarayarak dijital arşivleme yapma olanağına da kavuşacak.

Fenerbahçe doküman arşivlerine üst düzey güvenlik önlemleri

Fenerbahçe’nin 108 yılı aşan tarihini yansıtan önemli dokümanların, bilgi ve belgelerin dijital arşivlenmesi sağlanırken, Fenerbahçe SK’nın kurumsal dokümanları bilgi hırsızlığına ve siber saldırılara karşı, Xerox’un ConnectKey yazılım platformunda bulunan üst düzey güvenlik yazılımları ile korunacak. Ayrıca, şifreli ve güvenli baskı seçeneği ile ofis cihazlarına gönderilen baskılar, sahipleri cihazın başına gelip özel şifrelerini girmeden basılamayacak. Böylece gizli ve özel dokümanların başkaları tarafından görülmesi önlenecek.

İş akışları kesintisiz sağlanacak

Fenerbahçe SK bünyesinde kurulan ofis cihazları, Xerox tarafından uzaktan izlenebilecek. Cihazların sarf malzemelerinin azalması ya da arıza durumları önceden tespit edilerek müdahele yapılabilecek. Böylelikle Fenerbahçe SK’nın iş akışları kesilmeyecek, çalışan verimliliğinin üst seviyede olması sağlanacak.

Etiketler: » » » »
Share
2314 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

6+5 = ?