logo

FIFA 18’in Lansmanı Bir Partiyle Gerçekleşti

FIFA serisinin yeni oyunu FIFA 18’in tanıtıldığı ve ödüllü turnuvanın yapıldığı lansman partisi 28 Eylül 2017 tarihinde Aral & D&R işbirliğinde Etiler D&R Bahçesi’nde gerçekleşti.

FIFA 18, çıkış tarihinden bir gün önce isminden çok söz ettirecek bir basın lansmanı ile sahalara indi. Ceyhun Yılmaz’ın sunumuyla gerçekleşen etkinlikte, oyun ve teknoloji basınının yanı sıra spor basını, youtuberlar, twitch yayıncıları ve Akasya Aslıtürkmen, Gökhan Mumcu, Özgün, Aydın Kurtoğlu gibi tanınmış simalar bir araya gelerek oyunu oynama şansı elde etti.

Birbiri ardına sıralanan yeni özellikleri ile katılımcıları heyecanlandıran FIFA 18 gecesine ilerleyen saatlere kadar süren turnuva damgasını vurdu. Basın mensupları arasında yapılan turnuva kıyasıya rekabete sahne oldu. Lansmandan renkli kareler objektiflere takılırken, turnuvanın heyecanı ve yaşananlar mekana renk kattı.

Turnuvaya katılarak rakiplerini mağlup etmeyi başaran Burak Özkök birinciliği elde etti ve Playstation 4 konsol ile FIFA 18 oyunu kazandı, turnuva ikincisi Sercan Özdemir oyun ve Playstation’dan hediyeler kazanırken turnuva üçüncüsü de FIFA 18 kazandı.

FIFA 18’ın çıkış heyecanını yaşadıklarını belirten Electronic Arts Ürün Sorumlusu Emre Özbilen “Cristiano Ronaldo’nun FIFA 18 futbol elçisi olması ile birlikte oyun mekaniklerine getirilen birçok yenilik, FIFA 18’in gerçeğe en yakın futbol oyunu olmasını sağladı. Türkiye özelinde ise Türkiye Futbol Federasyonu ile yeniden imzalanan lisans anlaşması sayesinde Türkiye Süper Ligi tüm 18 takımı ile FIFA serisinde olmaya devam edecek. Ek olarak Türk oyuncular için PS4, PC ve Xbox One formatlarında Türkçe metin çevirisi bulunuyor. Türk oyunculara daha gerçekçi bir futbol deneyimi sunmak ve daha fazla lokal içerik ekletmek için çok çaba gösteriyoruz ve bir sonraki hedefimiz FIFA serisine Türkçe spikerin de eklenmesi” dedi.

Etiketler: » » » »
Share
2365 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

2+9 = ?