logo

11 Şubat 2019

Filipin Güzellik Yarışması’nda Miss PHILTURK Seçildi

Bu sene 27.si düzenlenen Miss PHILTURK Rampadora 2019 Yarışması 9 Şubat Cumartesi akşamı Renaissance Istanbul Bosphorus Hotel’de gerçekleşti. Yarışmacılar, Filipin kültürünü ve yeteneklerini sergilediler. Türkiye’de uzun zamandır yaşamakta olan ve sayıları yaklaşık 5.000 kişiye ulaşan Filipin Toplumu 1992 yılından bu yana her sene farklı etkinliklerin yanında Filipin Güzellik Yarışması’nı düzenliyor.

Miss PHILTURK Seçildi !

Geceyi düzenleyen organizatör Rohan L. Legaspi aynı zamanda moda tasarımcısı ve yarışmacılar kendisinin tasarlamış olduğu kıyafetleri giydiler. Yarışmada 16 Filipinli güzel yarıştı.

Filipin Konsolosluğu ve Oman Airlines’ın sponsor olduğu geceye Filipinler’de ve Türkiye’de yaşayan Filipinliler tarafından oldukça sevilen pop sanatçısı Akın İshakoğlu da geceye katılarak sevilen şarkılarını seslendirdi.

Jüride farklı sektörlerden önemli isimler birlikteydi.

Jüride Önemli ve Ünlü İsimler

300 özel konuğun davetli olduğu gecede jüri üyeleri arasında; Oman Air Genel Müdürü Eda Büyükakkaş, Pop Sanatçısı Akın İshakoğlu, Yapımcı Seçil İnceoğlu, Moda Tasarımcısı Halil Ülgü, Pop Sanatçısı Gökhan Tan ve Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ yer aldı.

Maxi Haber Genel Yayın Yönetmeni Aykut Altındağ dereceye giren güzele plaketini veriyor.

Birinci olan güzele Oman Airlines tarafından Filipin gidiş-dönüş uçak bileti hediye edildi. İkinci olan güzele Türkiye’de tatil-otel konaklama hediye edildi. Üçüncü olan güzele ise yine Türkiye’de tatil-otel konaklama hediye edildi.

Gece, katılan sanatçıların sahne performansı ve Filipinlilerin değişik yöresel gösterileri ile oldukca renkli ve eğlenceli geçti.

Pop Sanatçısı Akın İshakoğlu başarılı sahne performansıyla dikkat çekti.

 

Etiketler: » » »
Share
4642 Kez Görüntülendi.
#

SENDE YORUM YAZ

1+9 = ?